Life

Scandal uriaș la emisiunea ”Românii au Talent”. Ce au acuzat fanii pe rețelele de socializare

23.05.2020 | 18:37
Scandal urias la emisiunea Romanii au Talent Ce au acuzat fanii pe retelele de socializare
ADVERTISEMENT

Decizia luată de producătorii emisiunii ”Românii au Talent” pentru ediția de vineri, 22 mai, a stârnit un scandal uriaș în rândul telespectatorilor.

Scandal uriaș la emisiunea ”Românii au Talent”

Deciziile luate pe Pro TV pentru semifinala și finala emisiunii ”Românii au Talent” a stârnit un val de critici dure pe pagina de socializare a emisiunii, pentru că fanii s-au scandalizat de desfășurarea nedreaptă a scenariului.

ADVERTISEMENT

Realizatorii show-ului le-au propus, vineri, telespectatorilor să urmărească reluări ale celor mai spectaculoase numere din timpul sezonului. Astfel, au fost aleși 22 de concurenți, iar dintre acestea, în funcție de voturile telespectatorilor, pe 28 mai, în mare finală, va fi ales ”Premiul de originalitate”.

Conform dcnews.ro, decizia a stârnit un val de critici, deoarece internauții susțin că cele 22 de numere pentru ”Premiul de originalitate” ar fi trebuit alese de public și nu de organizatori.

ADVERTISEMENT

Comentarii acide după decizia realizatorilor

”Românii au talent, dar cine alege aceste momente? Nu ar trebui alese de public? Unde mai e alegerea publicului? Ne băgați pe gât iarăși un rengle, e show sau în continuare comunism?”, a scris un telespectator supărat.

”Astea sunt în reluare, vrem altele noi!”, ”Da a mai fost odată” și ”În direct nu se poate?”, au fost alte comentarii ale fanilor emisiunii, nemulțumiți de decizia luată de gazdele emisiunii.

ADVERTISEMENT

Pro TV a anunțat, într-un comunicat de presă, că cei care care au impresionat de-a lungul acestui sezon prin unele dintre cele mai surprinzătoare momente văzute în competiție au intrat în lupta pentru ”Premiul de originalitate”.

”De aseară și până joi, 28 mai, cei 22 concurenți pot fi votați pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, cât și prin sms la numărul 1264, unde limita de voturi este de 10 mesaje/concurent. Cine va câștiga premiul de 10.000 euro, vom afla în marea finală!”, se arată în comunicat.

ADVERTISEMENT

Cât despre marea finală, programată pe 29 mai, ne așteaptă o ediție inedită, dar la fel de spectaculoasă, pentru că vor intra în cursă doar cei mai buni dintre cei buni. Vorbim despre concurenții care au reușit să-i determine pe jurați și pe carismaticii prezentatori ai show-ului să apese mult râvnitele Golden Buzz-uri.

ADVERTISEMENT