Scandal URIAŞ la Olimpiadă. Ce s-a întîmplat cu o sportivă după ce a făcut sex cu un coleg

Ionuţ Cataramă   
in Galerie foto
15/08/2016, 23:59
Scandal URIAŞ la Olimpiadă. Ce s-a întîmplat cu o sportivă după ce a făcut sex cu un coleg GALERIE FOTO

Scandal uriaş izbucnit la JO 2016 după ce Ingrid de Oliviera, sportivă care a reprezentat Brazilia la saritura la trambulină, a fost la un pas de a fi descalificată după ce a întreţinut relaţii intime cu un coleg.

CLICK PE GALERIE FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

Ingrid de Oliviera a făcut sex cu Pedro Goncalves, chiar în vila olimpică, cu o noapte înainte de a prestaţia ei alături de colega ei, Giovanna Pedrosa. Mai exact, ea i-ar fi cerut acesteia să o lase singură în cameră pentru cîteva ore, pentru a se întîlni cu un bărbat.

Deranjată de situaţia jenanantă în care a fost pusă, ea a anunţat autorităţile, însă Comitetul Olimpic nu a decis să ia măsuri în privinţa lui Ingrid.

SURSA: romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Alibec s-a înjurat cu fanii după eliminarea din meciul cu Dunărea Călărași. Ce amendă va primi

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×