Life

Scandal uriaș la Pro TV după eliminarea lui Alin Chirilă! Telespectatorii Survivor, revoltați: „Rușine, domnu’ Dan!”

Pro TV riscă să piardă audiența de la Survivor România după eliminarea lui Alin Chirilă! Ce acuze le sunt aduse reprezentanților trustului?
20.04.2023 | 12:18
Scandal urias la Pro TV dupa eliminarea lui Alin Chirila Telespectatorii Survivor revoltati Rusine domnu Dan
Scandal la Pro TV după ultima eliminare de la Survivor România. Foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

A izbucnit scandalul la Pro TV după ce Alin Chirilă a fost dat afară de la Survivor România! Fanii îi acuză pe reprezentanții trustului de regie și amenință cu nu se vor mai uita la emisiune. Daniel Pavel este vizat direct după ce nu l-a sancționat și pe Robert Moscalu.

Scandal la Pro TV! După eliminarea lui Alin Chirilă de la Survivor România, publicul s-a revoltat

Eliminarea lui Alin Chirilă de la Survivor România este de neacceptat  pentru public. Amintim că statisticile arată că luptătorul a fost cel mai bun concurent din competiție. A ieșit victorios din 71 dintre cele 99 de meciuri jucate, având o eficacitate de 71,72%.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, plecarea lui din competiție s-a lăsat cu scandal pe mai multe fronturi. Telespectatorii acuză Pro TV că face regia în așa fel încât să-l scoată câștigător pe Dan Ursa și să țină în concurs oameni care nu au ce căuta la televizor.

„Sa vă fie rușine! Toate manevrele astea pentru ce? Pentru a-l scoate câștigător pe Dan Ursa? Cum să merite Carmen să rămână sau Porkolab sau Moromete… Și Alin sa iasă?! Alin, care de la bun început a avut sfaturi bune pentru colegii lui. A adus o mulțime de victorii… Trădat de un șarpe. Karma oricum îi prinde din urmă!”, a scris cineva în comentarii pe pagina oficială de Instagram a Survivor România. 

ADVERTISEMENT

”Vom renunța să ne mai uităm la această emisiune! La revedere, Survivor”

„O dată cu tine, Aline, în număr masiv vom renunța să ne mai uităm la această emisiune!!! ProTv ul ne-a spălat creierii destul !! Eu una mă retrag. Mi-am epuizat timp, energie, dependentă pentru un canal de televiziune care a spălat cu noi pe jos!!! La revedere, Survivor”, a transmis altcineva.

„Sunteți penibili! Țineți toți ret#$%ții în emisiune, gen Moromete și Robert, iar oamenii buni care meritau să rămână pleacă acasă. Cea mai aiurea emisiune, sunt curioasă cine se mai uită că nu mai are niciun sens mai ales acum când a plecat și Alin…”, a fost reacția dură a unui alt telespectator Survivor România.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel, luat în vizor de fanii Pro TV. De la ce a pornit scandalul din consiliul Survivor România

Pe de altă parte, publicul nu s-a revoltat doar pentru că Alin Chirilă a fost eliminat, dar și pentru că Domnul Dan era pregătit să-l sancționeze dacă rămânea în concurs. Înainte de consiliu, luptătorul și Robert Moscalu au avut o ceartă aprinsă, în care fostul Războinic și-a pierdut răbdarea.

„Robert și-a pierdut bandana pe barcă și căuta la cineva o bandană. A vrut să i-o dea Carmen pe acolo și a zis cineva pe acolo, ‘Ia-o pe Alin sau a lui Krișan’. Și a spus că, ‘Nu iau de la orfanii ăia doi’.

ADVERTISEMENT

De când îți permiți tu să mă faci pe mine? Gândește-te că viața nu se termină la Survivor. E și după. Haide, du-te în față la cameră și spune tot ce fac. Nu știi să-ți asumi ceea ce vorbești.

Și celelalte precum Andreea Moromete îl susțin în prostiile lui. Cum ți-a venit ție să ne faci orfani? În condițiile în care ambii noștri părinți trăiesc? Nu m-a privit nici măcar o clipă în ochi. Știe că minte”, a spus Alin Chirilă.

În consecință, fostul Războinic de la Survivor a fost tras la răspundere. „Vreau să abordăm un subiect extrem de important. S-au petrecut evenimente care au întrecut orice limită. Limita acceptată de noi la Survivor, care decurge din regulament, dar și din regulile fundamentale de bună conviețuire între oameni.

Ceea ce s-a întâmplat nu face cinste modelului de concurent Survivor. Ceea ce s-a întâmplat nu este susținut și permis. Alin, în situația în care publicul a decis să rămâi în competiție, vei suporta consecințele faptelor tale. Vei primi o pedeapsă. Este cea mai grea pedeapsă posibilă”, a anunțat Daniel Pavel în consiliul Survivor România.

„Rușine, domnu’ Dan!”

Faptul că singurul sancționat după scandal a fost Alin Chirilă l-a adus în vizorului telespectatorilor revoltați chiar pe prezentatorul Survivor România. „Rușine domnu’ Dan! Ați făcut Survivor ediția trecută un barman. Pe drăguțul Delea care n-a făcut un punct pe tot parcursul show-ului. Iar acum insistați cu alt barman, care pur și simplu este manipulat și orbit de două fete care nu știu cum să scape de concurenții cei mai buni.

Până și cu pedeapsa dată lui Alin n-ați procedat corect, pentru că și barmanul (că să nu-i zic altfel) merită cel puțin aceeași pedeapsă, dacă nu chiar mai mare. Deoarece el a creat conjunctură și oricât de tare încerci să te abții, dacă ți se toarnă în urechi aceleași mizerii zile la rând, clar că cedezi.

În ce privește emisiunea, eu propun să schimbați cu una cu tema strict socială și nu vor mai fi discuții. Dar vom vedea câți vor urmări. Asta dacă permiteți tot timpul că cei mai buni să poată fi eliminați așa ușor de două țațe!”, a scris un fan.

„A zis că pedeapsa lui e cea mai dura din Survivor. Care o fi oare? Eliminarea, evident. Uite cum ne fură pe față. Felicitări, ce să zic, a devenit o telenovelă. Și care era pedeapsa aceea cea mai mare ? Adică ați forțat mâna să plece că să nu l descalificați și să piardă banii ? Ce a făcut a fost praf în ochi raportat la ce făcea Doc și Kamara. Și ați sărit acum de fund? La atâtea mânării și aranjamente deja sunteți de râsul curcilor”, a enunțat altcineva.

ADVERTISEMENT