Life

Scandal uriaș la Puterea dragostei! I-a despărțit Jador pe Alexandra și Codruț?

18.11.2020 | 16:00
Scandal urias la Puterea dragostei Ia despartit Jador pe Alexandra si Codrut
Alexandra de la Puterea dragostei, sfătuită de Jador să se despartă de Codruț. Foto: Instagram/ captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Despărțirea dintre Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei a fost produsă de sfaturile date de Jador concurentei? Una din fetele din emisiune lansează o acuzație gravă la adresa blondinei.

Cea care a venit cu teoria că Jador a contribuit semnificativ la despărțirea dintre Alexandra și Codruț este Mariana, care nu are o relație tocmai bună cu concurenta.

ADVERTISEMENT

Aceata a spus că Jador a sfătuit-o pe Alexandra să se gândească mai bine la viața ei sentimentală, căci Codruț nu este un bărbat potrivit pentru ea. Coincidență sau nu, după discuția avută cu celebrul manelist, Alexandra i-a dat papucii iubitului ei de față cu toată casa.

Vizita lui Jador la Puterea dragostei a contribuit la despărțirea momentului?

„Ieri, Jador i-a spus: Alexandra, tu nu te potrivești cu acest băiat, tu meriți un bărbat mult mai puternic. Ea, după o zi, a venit și ți-a spus: Pa, pa, Codruț!”, este acuzația lansată de Mariana.

ADVERTISEMENT

Codruț a reacționat imediat: „Alexandra, tu te iei după sfaturile lui Jador și ale lui Bogdan Mocanu?”.

Alexandra se apără: „Nu ai de unde să știi care e motivul pentru care m-am despărțit”

„Dacă tu ai impresia că eu iau decizii după gura lumii, te înșeli”, i-a spus Alexandra Marianei. Fata a spus apoi ironic faptul că s-a luat după sfatul lui Jador, pentru că s-a săturat de acuzațiile ce i s-au adus.

ADVERTISEMENT

În scandalul iscat de această despărțire, unde toată lumea și-a dat cu părerea, a intervenit și Marinescu. Acesta i-a reproșat Alexandrei lipsa transparenței și i-a spus că nu a avut niciun motiv să îl lase baltă pe Codruț, că ar fi făcut-o la o ambiție prostească.

„Tu nu ai de unde să știi ce e cu adevărat în spatele lucrurilor, nu ai de unde să știi care e motivul pentru care am luat decizia de a mă despărți de Codruț și pur și simplu vorbești prost. Asta crezi tu că nu am motiv pentru care m-am despărțit”, i-a replicat Alexandra lui Marinescu, destul de iritată deja.

ADVERTISEMENT