Fotbal intern

Scandal uriaș la un club din Liga 1 Betano: „Acest jucător perturbă vestiarul”

22.12.2018 | 08:51
Scandal urias la un club din Liga 1 Betano Acest jucator perturba vestiarul

Concordia Chiajna a ajuns la șase înfrângeri consecutive în Liga 1 Betano, iar unul dintre titularii meciului din partida pierdută cu Sepsi a răbufnit. Gabi Matei a spus în direct la TV că jucătorii sunt neplătiți de două luni, teorie infirmată rapid de președintele clubului Cristi Tănase. 

Mai mult, Tănase l-a atacat în mod direct pe Matei, despre care a dezvăluit că Dorinel Munteanu l-ar fi vrut plecat încă de când a preluat echipa.

Scandal uriaș la un club din Liga 1 Betano

Gabi Matei are sanse mari sa plece de la Chiajna in aceasta iarna
Gabi Matei are sanse mari sa plece de la Chiajna in aceasta iarna

“Dacă ești corect cu tine ca om, puteai să spui că ai o întârziere de exact 6 zile. Atât are Gabi Matei. Salariul lunii noiembrie este scadent pe data de 15 decembrie. Întârzierea a fost provocată de noi. Am vrut să vedem dacă au vreo reacție pe teren. El avea o problemă foarte importantă astăzi, cu câteva ore înaintea meciului. Nu îi ieșeau 800 de lei. Suna peste tot. L-am întrebat dacă asta este principala lui grijă. Banii ăia erau un punct câștigat din salariul predecent. Au bonusuri în contracte.

Mai bine se gândea la jocul de astăzi. Poate era mai concentrat la faza penalty-ului. Putea să spună că la meciul cu FCSB a câștigat o primă jumătate cât salariul lui lunar. Mereu au prime, meci de meci. Chiar îmi pare rău că nu am fost mai atent când antrenorul mi-a atras atenția că perturbă vestiarul acest jucător. La eșecul cu Voluntari, când a ieșit de pe teren, a avut o reacție foarte urâtă la adresa băncii tehnice”, a declarat Cristi Tănase la TV Digi Sport.

Concordia Chiajna e penultima în clasament, cu 17 puncte adunate. FCSB este ultima echipă învinsă de ilfoveni. Acest lucru se întâmpla pe 7 octombrie. De atunci, Chiajna a legat zece meciuri consecutive fără succes și nu mai are nicio șansă la play-off, deși Dorinel Munteanu își propunea acest obiectiv.