Sport

Scandal uriaș la un meci de la Wimbledon: ”Ai zero respect” / ”Cea mai rea jucătoare”

A fost scandal în toată regula la un meci din turul 3 la Wimbledon. Cele două jucătoare implicate și-au adresat cuvinte grele.
03.07.2021 | 18:13
Scandal urias la un meci de la Wimbledon Ai zero respect  Cea mai rea jucatoare
ADVERTISEMENT

Meciul care a atras atenția în turul 3 la Wimbledon a fost cel dintre Ajla Tomljanovic și Jelena Ostapenko, dar nu doar pentru prestația celor două sportive.

Tomljanovic și Ostapenko au avut un schimb de replici acide într-unul dintre momentele în care letona a încercat să taie ritmul australiencei solicitând intervenția fizioterapeutului.

ADVERTISEMENT

Ostapenko: ”Comportamentul tău e oribil” / Tomljanovic: ”Tu vorbești?”

Australianca Ajla Tomljanovic pornea cu șansa a doua în mciul contra letonei Jelena Ostapenko, din turul trei al turneului de la Londra.

Tomljanovic, 28 de ani, numărul 75 în clasamentul WTA, a cedat primul set, 4-6, în fața Jelenei Ostapenko, 24 de ani, numărul 34 în topul circuitului mondial al jucătoarelor profesioniste.

ADVERTISEMENT

Australianca a dominat meciul, începând cu setul al doilea pe care și l-a adjudecat cu 6-4. Simțindu-se în inferioritate, letona a solicitat în două rânduri intervenția fizioterapeutului acuzând o accidentare.

Tomljanovic a considerat că este doar un truc al letonei pentru a o scoate din ritm și s-a adresat arbitrului de scaun, cerând intervenția supervizorul de joc.

ADVERTISEMENT

”Știi că minte, nu? Toată lumea știe că minte! Nu poți să chemi supervizorul? Eu tot insist, dar nu-i pasă nimănui. De ce nu te uiți că a fost OK o oră și 30 de minute și acum brusc are ceva? Nu-mi mai spune să mă așez!”, a izbucnit australianca, în dialog cu arbitrul de scaun.

În cele din urmă meciul s-a reluat și Tomljanovic și-a adjudecat setul decisiv la 2, calificându-se în optimile turneului de la Wimbledon. La final cele două oponente și-au continuat disputa, verbală de această dată.

ADVERTISEMENT

Ostapenko: Dacă tu crezi că am simulat o accidentare, poți vorbi cu fizioterapeutul!

Tomljanovic: Sper să te simți mai bine.

Ostapenko: Comportamentul tău e oribil. Oribil! Ai zero respect.

Tomljanovic: Tu vorbești?!

Ostapenko: Poftim!? Ce urât, ce urât!

Tomljanovic: Cea mai rea jucătoare din turneu!

În optimi, Tomljaniovic va întâlni o jucătoare cu origini românești

Australianca Ajla Tomljanovic o va înfrunta în optimile de la Wimbledon pe Emma Răducanu, o jucătoare cu tată român și mamă chinezoaică.

ADVERTISEMENT

Răducanu a eliminat-o în turul al treilea pe Sorana Cârstea, scor 6-3, 7-5. Emma Răducanu are 18 ani, reprezintă Marea Britanie și ocupă poziția 338 în clasamentul WTA.