Scandal în USR: Soţul Clotildei Armand acuză o conspiraţie

Sergiu Moroianu, soţul lui Clotilde Armand, a criticat dur rezultatele în alegeri ale USR, despre care spune că sunt la jumătatea celor obţinute în 2012 de partidul lui Dan Diaconescu. Atacul...
15.12.2016 | 00:13
Scandal in USR Sotul Clotildei Armand acuza o conspiratie
ADVERTISEMENT

Sergiu Moroianu, soţul lui Clotilde Armand, a criticat dur rezultatele în alegeri ale USR, despre care spune că sunt la jumătatea celor obţinute în 2012 de partidul lui Dan Diaconescu. Atacul este îndreptat impotriva lui Matei Păun, coordonator al echipei de campanie a USR, personaj controversat.

UPDATE Matei Păun a refuzat să comenteze atacul lui Sergiu Moroianu, scrie Hotnews.

“In momentul de fata consider ca pozitia decenta este sa las USR-ul sa raspunda. Consider cele spuse ca fiind o minciuna si o calomnie”, a spus Matei Păun.

ADVERTISEMENT

Sergiu Moroianu a publicat un mesaj pe Facebook îndreptat împotriva lui Matei Păun, coordonatorul de campanie alUSR, pe care îl face responsabil de rezultatul slab al partidului.

“Dragi colegi,

Alegerile au trecut.

Am obţinut în Bucureşti mai puţin ca la alegerile locale. Tot efortul nostru de un an a rezultat în jumătate din scorul partidului de apartament PPDD în 2012!

ADVERTISEMENT

S-au comis abuzuri şi greşeli din partea “echipei de comunicare/campanie” coordonate de Matei Păun. Venit la USB iniţial ca voluntar, Păun urmează să fie plătit cu o sumă consistentă. Ştie cineva datele financiare ale serviciilor lui Păun?

Comisia de Arbitraj i-a cerut în mod repetat lui Matei Păun şi echipei sale să-şi depună fişa de simpatizant USR. Verbal, Păun a fost de acord pentru el personal, însă a refuzat să dezvăluie pană şi numele membrilor “echipei”. In fapt, Păun nu şi-a depus fisa de simpatizant. Un alt membru al echipei lui Păun este Mihai Poliţeanu, descris de Alina Mungiu-Pippidi drept fostul ei şofer personal, ulterior trecut în slujba Monicăi Macovei, în prezent şeful ONG-ului “Iniţiativa România”. Poliţeanu a plecat din grupul de voluntari USR în momentul când i-a fost cerută fişa de simpatizant. Ulterior, a fost recuperat în secret de Păun.

ADVERTISEMENT

Matei Păun este un personaj controversat. Nu ştim unde şi pentru cine a lucrat, ce avere şi surse de venit are, nici măcar ce cetăţenie are. Păun este susţinut în USR de Roxana Wring, apropiată de ONG-urile din reţeaua Soros, cea care l-a adus iniţial în organizaţie şi pe Politeanu.

Citeste mai mult pe RTV.NET