STEAUA. SCANDAL în vestiar! Ce face Tamaş după FUGA lui Hamroun

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
27/07/2016, 00:06
STEAUA. SCANDAL în vestiar! Ce face Tamaş după FUGA lui Hamroun GALERIE FOTO

STEAUA. Gigi Becali a anunţat în această seară că Jugurtha Hamroun va fi reprimit la lot, după ce a fost exclus pentru meciul de la Praga, pentru că a plecat în Elveţia pentru a îşi negocia transferul în Arabia Saudită fără acordul clubului.

STEAUA. Decizia lui Gigi Becali nu este pe placul vestiarului, iar Gabi Tamaş a ţinut să avertizeze că eventuala reprimire a lui Hamroun ar putea avea efecte adverse.

STEAUA. “Hamroun nu ar trebui să fie primit! Pe mine m-au dat afară deşi am greşit mai puţin. El a făcut o prostie un pic mai mare şi a plecat din ţară înaintea acestui meci. De ce să fie iertat? Ce facem aici? Dacă va fi reprimit, atunci fac şi eu la fel ca el”, a declarat Gabi Tamaş.

STEAUA. Gabi Tamaş s-a declarat încîntat de rezultatul obţinut de Steaua la Praga şi a apreciat că vicecampioana Cehiei este o echipă de mare valoare: “Este foarte important rezultatul. Am dat gol în deplasare. 1-1 e ca o victorie. Am avut ocazii şi noi şi ei. Sparta joacă un fotbal bun, dar şi noi am avut ocazii. Am luat gol din corner, puteam face mai mult. Poate am intrat şi puţin fricoşi. La pauză ne-a spus şi antrenorul că vom da gol. Trebuie să fim mai atenţi la fazele fixe, am scârţâit şi în amicale la fazele fixe”.

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf nu a fost de acord cu ieşirea lui Tamaş. “Dacă are o problemă, Gabi trebuie să o vorbească cu mine, nu cu presa. Nu eram eu antrenor cînd a fost dat Tamaş afară. O să vedem împreună cu patronul ce o să facem cu Hamroun“.

Ştirea MOMENTULUI

FCSB-Hajduk, seara lui Gnohere. Trei lucruri neștiute despre Bizon

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×