Life

Scandalos! Agresoarea Mirelei Vaida, închisă la Psihiatrie, dar – de negăsit! De ce nu a putut fi audiată

Agresoarea Mirelei Vaida de la Acces Direct este închisă la Psihiatrie, dar este de negăsit. Femeia nu a putut fi audiată.
11.10.2021 | 11:59
Scandalos Agresoarea Mirelei Vaida inchisa la Psihiatrie dar  de negasit De ce nu a putut fi audiata
Scandalos! Agresoarea Mirelei Vaida, închisă la Psihiatrie, dar – de negăsit! De ce nu a putut fi audiată. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Antonela Grigoraș, agresoarea Mirelei Vaida de la Acces Direct, nu este găsită nicăieri. Femeia a fost internată cu forța la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Pădureni–Grajduri Iași.

Aceasta ar fi trebuit să fie audiată în dosarul în care este acuzată că a atacat-o pe Mirela Vaida în platoul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Agresoarea Mirelei Vaida este de negăsit

În luna martie, Mirela Vaida a fost atacată cu un bolovan chiar în platoul emisiunii pe care o moderează. Agresoarea ei, Antonela Grigoraș, este de negăsit, motiv pentru care dosarul ei a fost amânat.

Inculpata este internată la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Pădureni–Grajduri Iași, însă nu poate fi găsită, așa că nu a fost citată legal.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, instanța cunoaște faptul că femeia este internată la Psihiatrie, însă nu se știe cum s-a ajuns la această situație. Dosarul necesită o nouă amânare din această cauză, potrivit spynews.ro.

Recent, Antonela Grigoraș a declarat că poate ieși din spital numai dacă își găsește un tutore. Declarația a fost făcută din spatele gratiilor, iar atacatoarea Mirelei Vaida a mai spus, atunci, că regretă fapta comisă.

ADVERTISEMENT

„Doctorii au zis că sunt bine acum, dar nu pot să ies până când nu găsesc un îngrijitor, un tutore. Trebuie cineva care să dea o semnătură, că are grijă de mine și… gata! Pot să ies.

M-am făcut bine. Îmi mai trebuie doar cineva care să semneze pentru mine. (…) Îmi pare rău pentru ce am făcut.

ADVERTISEMENT

Nu mai fac! Lămâia m-a pus să mă dezbrac și să intru la Acces Direct. Mi-a zis că Mirela Vaida are să ne dea bani”, a declarat aceasta pentru sursa citată mai sus.

Lămâia Stănescu, prietena Antonelei, despre care aceasta susține că ar fi convins-o să o atace pe Mirela Vaida, nu a fost trimisă în judecată, sub acuzația de instigare. Lămâia a negat că ar avea o legătură cu cea care a atacat-o pe prezentatoarea de la Acces Direct.

„Nu am învățat-o să se dezbrace, nici nu știu dacă a intrat în pielea goală”, a declarat aceasta cu ceva timp în urmă.

Mirela Vaida, revoltată de ordonanța procurorilor

Mirela Vaida a contestat ordonanța procurorilor. Aceștia au susținut că Antonela Grigoraș nu ar fi intenționat să o atace pe prezentatoare, ci doar să distrugă podeaua din platoul Acces Direct.

După primul atac, agresoarea a ajuns din nou în platoul show-ului, însă ușa era încuiată de data aceasta. Femeia mai atacase, înainte de acest incident, un bărbat pe stradă, după ce acesta a refuzat să-i dea bani.

Mirela Vaida a încercat să obțină trimiterea în judecată a agresoarei pentru amenințare și tentativă de omor, iar procurorii au trimis dosarul la tribunal, acuzând-o pe femeie pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Moderatoarea de la Antena 1 s-a declarat revoltată de atitudinea procurorilor în acest caz, mai ales după ce femeia a încercat să o atace pentru a doua oară.

„Tot timpul spune că i-am furat banii, ba că-mi ia capul, ba că-mi taie gâtul. Astea sunt amenințări. Chiar nu se sesizează nimeni? Procurorul a întors dosarul și a zis doar pentru distrugere, adică atât, distrugere.

A zis că bolovanul nu-mi nimerea mie capul. Cred că procurorul în capul lui zice: Vă victimizați cam mult. Femeia ce a făcut? A intrat și ea și a dat un bolovan.

Așa, și? V-a nimerit? Nu! Hai, pa, că am altă treabă! Nu e reținută nici măcar pentru amenințare, eu am cerut pentru tentativă de omor”, spunea Mirela Vaida la Acces Direct.

ADVERTISEMENT
Tags: