News

Scandalos! Un primar și-a filmat fiica dezbrăcată, în timp ce o certa. Acum acuză PSD-ul că folosește clipul în campania electorală: ”Ați dat foc la biserici ca să câștigați alegeri” VIDEO

16.09.2020 | 20:04
Scandalos Un primar sia filmat fiica dezbracata in timp ce o certa Acum acuza PSDul ca foloseste clipul in campania electorala Ati dat foc la biserici ca sa castigati alegeri VIDEO
Primarul din Sângeorz și-a umilit fetița
ADVERTISEMENT

Primarul din Sângeorz-Băi și-a pedepsit fiica într-un mod scandalos. Edilul a filmat-o dezbrăcată. Copila era așezată în genunchi, cu fața la perete și cu mâinile ridicate, în timp ce era certată. Clipul a scandalizat opinia publică.

Traian Ogâgău, candidat susținut de PNL, a recunoscut faptele, dar susține „nimeni nu poate să ne spună cum să ne creștem copiii”.

ADVERTISEMENT

În plus, Ogâgău dă vina pe PSD că folosește filmarea în campania electorală. ”Viața personală este viață personală și nu poate fi folosită în campanie cu atât mai mult copiii! Defapt ce să ne mai mire, ați dat foc la biserici ca să câștigați alegeri!”

Traian Ogâgău și-a pedepsit fiica într-un mod abuziv

Traian Ogâgău, primar al orașului Sângeorz-Băi,  este candidat pentru un nou mandat la alegerile din 27 septembrie. El este susținut de PNL și acuză PSD-ul pentru că a făcut public filmul în care își umilește fiica.

ADVERTISEMENT

În înregistrarea video Ogâgău îi cere fetei să repete mai multe fraze: ”Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și tata”, ”O să fac exerciții și o să învăț”, ”Ce-am făcut astăzi e ieșit din comun” , ”Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”,”Și de acum îs cuminte”,”Și nu mai sunt dezordonată”.

În tot acest timp, fata este pusă să stea în genunchi, cu fața la perete, cu mâinile sus și goală.

ADVERTISEMENT

Ogâgău recunoaște într-un mesaj video, postat pe o rețea de socializare, că filmarea a fost făcută chiar de el. Incidentul s-a petrecut în timp ce se afla cu copiii la schi. Primarul se justifică spunând că fiecare om își crește cum crede copilul.

https://www.facebook.com/1542046616062404/videos/797235267707055/?__xts__[0]=68.ARAfBLC0s34qyvuoYSAMwvaa3xQ2xAWormclJUgXmOTa9tw_9USB-087Rf_sitTl9i8ekiou1wdndxP6cpZn5qqYL-mVfeMcOsznrNX6pfhC63CwwwrK0ntDSaPFeKREj0pZQEPyMjC2NUnAkb2UsdyAjxuLOcg0P6Lp58l3okdkxRHOfW-40OnPIdn2tu0YoQ9C2aptWocXAJA2-zsItmK7K9UN0ORq4XhnLhrJwtm3KcQE3sytIbKBlb_S0MiJ3CBLw0STmW2YUb5Btj0ODARipIavMzZMlrZSZxo4EitTGd-H03OEGz-M7XVk6zZ2VEegHu0S28lAhiwyaJ6o8sRtFRfDzg8iCawR6Wj0&__tn__=-R

ADVERTISEMENT

”Cine cruță nuiaua, își urăște fiul, dar cine îl iubește are grijă să îl disciplineze, spune un proverb din Biblie”, spune Ogâgău într-un comunicat postat pe Facebook.

„Nimeni nu poate să ne spună cum să ne creștem copiii. La mulți ani îi spun aproape în fiecare zi. Copiii sunt totul în viața mea, în viața noastră și suntem responsabili de educația pe care le-o dăm. Îi iubim când ne fac bucurii dar și când mai greșesc, însă NIMENI, dar NIMENI nu se poate băga în viața nimănui să ne spună cum să îi creștem, cum să îi educăm sau cum să îi mustrăm atunci când greșesc”, a spus Ogâgău, conform observatorbn.ro. 

ADVERTISEMENT
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită...
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită pentru străini pe internet”
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut...
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut drepturile de televizare
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
O fotografie incredibilă surprinde glonţul zburând pe lângă capul lui Donald Trump. I-a...
O fotografie incredibilă surprinde glonţul zburând pe lângă capul lui Donald Trump. I-a străpuns urechea dreaptă: "Am auzit un şuierat, împuşcături"
Irinel Columbeanu, descris în șase cuvinte de fiica lui! Ce a spus a...
Irinel Columbeanu, descris în șase cuvinte de fiica lui! Ce a spus a spus Irina despre fostul milionar, ajuns falit și în azil
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în...
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în rochie de mireasă și ce tradiții se țin în acest moment la Constanța | VIDEO
Președinții americani asasinați. Istoria sângeroasă a SUA
Președinții americani asasinați. Istoria sângeroasă a SUA
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul...
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul după ea / GALERIE FOTO
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o...
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o justificare pentru ce va face cu democrația dacă ajunge președinte?”
Test de inteligență pentru oamenii cu o minte sclipitoare. Mută un băț de...
Test de inteligență pentru oamenii cu o minte sclipitoare. Mută un băț de chibrit pentru a rezolva ecuația