Fotbal intern

Scandalul a continuat și după Universitatea Craiova – FC Botoșani: „Sclavii lui Becali!” Video Exclusiv

09.05.2021 | 23:42
Scandalul a continuat si dupa Universitatea Craiova  FC Botosani Sclavii lui Becali Video Exclusiv
ADVERTISEMENT

Scandalul nu s-a oprit nici după fluierul final în Universitatea Craiova – FC Botoșani. Un fan al Științei, foarte nervos pe atitudinea moldovenilor din jocul cu FCSB, s-a dus în zona în care jucătorii și staff-ul oaspeților urcau în autocar și a început să strige: „Sunteți sclavii lui Gigi Becali, asta sunteți,” au fost cuvintele dure adresate oficialilor lui FC Botoșani. Totul a fost surprins de FANATIK

Partida de pe „Ion Oblemenco” a fost plină de nervi, „juveții” au terminat meciul cu doi jucători eliminați, iar Botoșani cu unul. Nici golurile nu au lipsit, fiind vorba de cinci reușite.

ADVERTISEMENT

Marinos Ouzounidis nu are parte de un moment prea bun alături de Universitatea Craiova. Tehnicianul grec a ajuns la trei înfrângeri consecutive și riscă să piardă podiumul în Liga 1.

A fost scandal și după Universitatea Craiova – FC Botoșani: „Cu FCSB stați capră. Sunteți sclavii lui Gigi Becali!”

„Meciurile se termină cu box, așa-i la noi,” spunea o melodie a artistului Puya, iar acest fapt a fost evidențiat în Universitatea Craiova – FC Botoșani. Partida a debutat cu o greșeală de arbitraj majoră și nu ar fi putut continua decât într-o notă tensionată. Trei eliminări și mult scandal între oficialii echipelor au fost ingredientele pentru unul dintre cele mai dure meciuri din ultimii ani.

ADVERTISEMENT

În plan sportiv, FC Botoșani a învins cu 3-2 și a tăiat orice legătura a Craiovei cu primele două clasate. Astfel, în acest final de sezon, „juveții” se pot concentra doar pe Cupa României, acolo unde sunt aproape de a se califica în ultimul act. Miercuri, Știința merge la Târgu Jiu pentru returul semifinalei cu Viitorul Pandurii. În tur, scorul a fost 3-0.

Scandalul nu s-a oprit nici după finalul meciului Universitatea Craiova – FC Botoșani. Chiar dacă au existat multe echipaje de Poliție și mulți stewarzi care să asigure ordinea, un fan a ajuns aproape de locul unde era parcat autocarul lui FC Botoșani și a început să arunce cu cuvinte grele în direcția moldovenilor, dar ținta acestuia era, cu siguranță, Marius Croitoru, cel care semna un tricoul al unui suporter.

ADVERTISEMENT

„Ați stat căprițe cu FCSB. Nu aveți niciun cuvând, ați venit aici să omorâți. N-am înjurat pe nimeni. Ați stat capră, clar. Sunteți sclavii lui Becali. Nu e frumos ce ați făcut voi, nu noi,” au fost doar câteva din cuvintele care au fost îndreptate către delegația botoșănenilor. Totul a fost surprins în exclusivitate de FANATIK.

Silvian Cristescu, foarte supărat pe cei de la FC Botoșani: „Nu arată nici măcar respect”

Tensiunile dintre Craiova și FC Botoșani nu au apărut de acum, ci datează de mai mult timp și totul a pornit de la suspiciunile că moldovenii nu își apără corect șansele împotriva formației antrenate de Anton Petrea. Ba mai mult, în ultimul timp, chiar și patronul Mihai Rotaru a ieșit în spațiul public și a avut câteva comentarii legate de atitudinea lui Marius Croitoru, antrenorul de la Botoșani.

ADVERTISEMENT

Ceea ce s-a întâmplat pe „Ion Oblemenco” a fost „cireașa de pe colivă”. Pe lângă tensiunile între jucători, scandal a fost și în tribune. Lucrurile au degenerat, iar Silvian Cristescu a avut o ieșire nervoasă la adresa botoșănenilor. Într-un interviu acordat pentru FANATIK, oficialul Științei declara:

 „Ați văzut și la Botoșani…ei au jucat ultima carte. Ultima carte pentru ce? Nu știu, dar au jucat ultima carte. Noi sperăm să joace așa și cu celelalte contracandidate la titlu. Din păcate, cei de la Botoșani nu arată nici măcar respect. Totuși, noi suntem Universitatea Craiova, nu ne putem compara cu FC Botoșani. Noi vrem să ne ducem competiția cinstit și sperăm ca și celelalte echipe din play-off să facă același lucru.”


  • (P) Cota BETANO pentru Viitorul Tg. Jiu – Universitatea Craiova : 1,83 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT