ADVERTISEMENT
Life

Scandalul Andreea Bălan – George Burcea continuă. Cântăreaţa, noi acuzaţii la adresa soţului

Autor: Cerasela Stafie | 29.09.2020 | 07:59
Scandalul Andreea Bălan - George Burcea continuă. Cântăreaţa, noi acuzaţii la adresa soţului
George Burcea și Andreea Bălan au fost împreună cinci ani. Sursa foto: Instagram

Andreea Bălan și George Burgea sunt departe de a îngropa securea războiului. Între soții, aflați acum în divorț, a izbucnit un nou conflict. Cântâreața îl acuză pe tatăl fetițelor sale de neglijență.

ADVERTISEMENT

Artista susține că George nu și-a vizitat fetițele după terminarea filmărilor la „Ferma”. Se pare că actorului i-a luat în jur de două săptămâni până a ajuns să-și vadă copiii, iar la vizita pe care le-a făcut-o s-a prezentat fără a le duce nimic celor mici.

„Nu se comportă prea fair-play. Andreea se aștepta ca atunci când iese din «Fermă» să meargă să-și viziteze fetele. Nu a făcut acest lucru. Cred că după două săptămâni de la terminarea filmărilor a fost în vizită, dar și atunci ar fi fost cu mâna goală. Nu așa ar trebui să se comporte un tată”, au declarat surse din anturajul fostei componente a trupei „Andre„ pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și George Burcea, noi conflicte în contextul divorțului

Cei doi artiști se află în plin proces de divorț, iar acesta se anunță a fi unul dificil și de lungă durată. Ruptura dintre cei doi a avut loc la sfârșitul anului trecut. Solista și-a acuzat partenerul de un comportament reprobabil. El începuse să lipseasă de acasă pe timp de noapte fără explicații, iar față de cântăreață se comporta agresiv.

Andreea susține că a fost jignită în repetate rânduri și nu doar în privat. Aceste ieșiri comportamentale ale lui George s-ar fi întâmplat de față cu bona, cu mama cântăreței sau chiar în prezenta copiiilor. „George Burcea a devenit violent verbal cu Andreea, de față cu fetele și cu cei din jur, nu conta că erau acolo mama Andreei, bona fetițelor sau alții, din staff-ul ei. De multe ori, ea încerca să îl calmeze, dar nu reușea deloc.

ADVERTISEMENT

El nu mai avea chef să stea casă, iar când Andreea Bălan îl întreba ce face, unde merge, i se răspundea pe un ton foarte agresiv. De aceea, lucrurile dintre ei nu s-au mai putut repara, oricât a încercat ea să tragă cu familia. El nu mai voia să o ajute, practic, în casă, chiar dacă Andreea aducea toți banii și mergea și la muncă, la concerte, la înregistrări, la filmări, pe unde avea treabă” , au declarat surse apropiate cuplului pentru wowbiz.ro.

Din cauza acestor incidente, solista a hotărât să divorțeze. Ea dorește să obțină custodia celor două fetițe, dar și păstrarea bunurilor pe care le au și care ar fi fost achiziționate din banii ei. Este vorba de multe bunuri de valoare, o vilă impunătoare și o mașină. Desigur, George va fi nevoit să le plătească micuțelor pensie alimentară până la împlinirea vârtei de 18 ani.

ADVERTISEMENT

Actorul a recunoscut că acestea sunt dorințele fostei partenere de viață. El a povestit pe platourile de filmare ale emisiunii de la ProTv care sunt intențiile ei, iar cu privire la destrămarea căsniciei, a afirmat că a nu simțit în niciun moment susținere din partea soției.

„Andreea își dorește cu disperare să ia custodia totală. A zis: perfect, a plecat, știu ce fac. Îl bag înapoi în rahat. Eu îi zic că îmi vreau fetele și el nu îmi răspunde. Gata, îmi iau oile înapoi”, scrie prima sursă citată.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!