Sporturi

Scandalul ANULUI în tenis! Prima reacţie a Donei Vekic după gestul lui Kyrgios

Nick Kyrgios a provocat la Montreal scandalul anului în tenis cînd i-a spus în timpul meciului cu Wawrinka: "Îmi pare rău să-ţi spun, dar iubita ta s-a culcat cu Kokkinakis". Kyrgios a fost...
19.08.2015 | 18:18

Nick Kyrgios a provocat la Montreal scandalul anului în tenis cînd i-a spus în timpul meciului cu Wawrinka: “Îmi pare rău să-ţi spun, dar iubita ta s-a culcat cu Kokkinakis”. Kyrgios a fost amendat cu 10.000 de dolari după acel incident, însă lumea tenisului a condamnat ieşirea australianului.

Stan Warinka s-a cuplat în luna aprilie a acestui an cu Donna Vekic, după ce a divorţat de nevasta lui,  Ilham Vuilloud. Vekic a jucat la dublu mixt cu Thanasi Kokkinakis la Australian Open, în începutul acestui an.

ADVERTISEMENT

Jucătoarea din Croaţia a reacţionat la o săptămînă după incident: “Nu e deloc uşor, dar încerc să mă concentrez la tenis şi la următorul meu meci. N-am vorbit cu Kyrgios. Dar e un episod foarte decepţionant care s-a petrecut în sportul nostru. Sper să nu se mai repete, nu e o imagine bună a tenisului”, a spus Donna Vekic.

VEZI ÎN GALERIE FOTO POZE CU DONNA VEKIC