Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Scandalul banderolei de căpitan la FCSB a inflamat fanii. „Ne uitam și nu ne venea să credem. O să avem o discuție cu Mihai Stoica” Video exclusiv

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, consideră inacceptabil gestul jucătorilor, după ce Darius Olaru a ieșit din teren și a cedat banderola. Ședință cu Meme și Tavi Popescu.
09.03.2023 | 10:06
Scandalul banderolei de capitan la FCSB a inflamat fanii Ne uitam si nu ne venea sa credem O sa avem o discutie cu Mihai Stoica Video exclusiv
Scandalul banderolei de căpitan la FCSB a inflamat fanii. „Nu ne venea să credem. O să avem o discuție cu Meme Stoica” Când iese Peluza Nord la atac! Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Suporterii FCSB-ului au digerat greu înfrângerea cu UTA, iar Gheorghe Mustață, liderul galeriei, a intervenit în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Gheorghe Mustață, uluit de momentul jenant oferit de jucătorii FCSB cu banderola de căpitan: „O să am o discuție cu Meme”

Adrian Ilie a fost revoltat de modul în care s-a gestionat preluarea banderolei de căpitan după înlocuirea lui Darius Olaru și l-a întrebat pe Gheorghe Mustață dacă Peluza Nord va lua măsuri: „Ți se pare normal atitudinea asta la jucători, când banderola de căpitan nu se pune pe mână?”.

ADVERTISEMENT

Liderul galeriei FCSB a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că va vorbi cu managerul general despre acest incident: „Da, am văzut și eu chestia asta, că nu știau, după ce a dat Olaru banderola, Tavi Popescu nu știa ce să facă cu ea. Eu sper să mai am și eu o discuție cu Meme zilele astea”.

Horia Ivanovici a fost de asemenea uluit de momentul ridicol de la meciul cu UTA: „Dar tu ce ai simțit când ai văzut că nu a luat nimeni banderola aia n-a luat-o nimeni și a încercat Tavi Popescu, săracul, să și-o pună singur pe încheietură, de ziceai că nu e banderola unui club de legendă, ci un elastic sau o cârpă. Eu am rămas mască atunci când am văzut faza cu banderola! O atitudine de neiertat pentru FCSB! Ce a fost în capul lui?”.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață, mesaj pentru jucătorii FCSB: „Fraților, când îți dădea banderola o luai și o puneai cu cea mai mare viteză pe umăr!”

Gheorghe Mustață consideră inacceptabil gestul lui Tavi Popescu și nu i-a menajat pe jucători: „Gândiți-vă că și noi, atitudinea și mirarea pe care o aveți. o avem și noi, și ne gândim: Bă, ce se întâmplă?! De ce a făcut asta? Cum a făcut asta? Toți avem același…. În urmă cu zeci de ani, când era Adrian Ilie, Vivi Răchită… Fraților, când îți dădea banderola o luai și o puneai cu cea mai mare viteză pe umăr!”.

Mustață a explicat că va vorbi cu Octavian Popescu despre acest moment penibil: „Să te mândrești că ai fost căpitan o dată în viața ta la Steaua! Nu pot să-mi dau seama ce a gândit Tavi Popescu… O să-l întreb și eu și ce a însemnat atitudinea aia, să nu pui banderola, s-o ții în mână de fapt. 

ADVERTISEMENT

Acești copii nu-nțeleg când îmbracă acest tricou! Dar eu sper ca ei să își dea seama pe viitor. Eu repet: nu vreau să afectez echipa în niciun mod până la sfârșitul campionatului, până când știm că nu mai avem șanse la titlu”.

Galeria FCSB-ului nu vrea să facă scandal la echipă: „Nu vrem să se spună că din cauza atitudinii noastre se pierde campionatul”

Gheorghe Mustață nu vrea să tulbure și mai mult apele la FCSB, iar galeria va păstra liniștea la echipă cât timp păstrează șanse reale la titlu în SuperLiga: „Nu vreau să afectez pe viitor, să se spună că din cauza suporterilor. Eu am evitat tot timpul să fim acuzați că e din cauza noastră și am încercat să avem permanent dialog cu jucătorii. Nu vrem să se spună că din cauza atitudinii noastre se pierde campionatul”.

ADVERTISEMENT

Adrian Ilie salută decizia fanilor, însă Horia Ivanovici nu crede că pacea dintre galerie și Gigi Becali va mai dura mult timp: „Fac foarte bine că lasă echipa, nu afectează jucătorii și susțin până la final”, / „Eu nu știu cât o să mai reziste suporterii ăștia”.

În cazul în care FCSB va rata din nou titlul, Gheorghe Mustață promite repercusiuni: „În momentul în care nu mai sunt șanse la campionat și suntem din nou predispuși la locul doi, atunci mai vedem. Atunci poate o să mă sunați și o să mă felicitați că am luat atitudine.

Problema noastră la momentul ăsta este să susținem echipa și să fim alături de ei, să încercăm să îi mobilizăm noi pe jucători, indiferent de schimbările care se fac și să își dea viața pe teren”. 

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri.Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB:...
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB: „Azi i-a dat răspunsul!”
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați...
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu...
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu FRF. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță merg în această seară la Constanța să-l convingă!
Tragedie în fotbal. Sorin Florin Nazîru, fostul portar al juniorilor de la Dinamo,...
Tragedie în fotbal. Sorin Florin Nazîru, fostul portar al juniorilor de la Dinamo, a murit la doar 16 ani
Ce a spus nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani despre...
Ce a spus nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani despre socrul ei celebru, după ce s-a despărţit de fiul lui!
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a...
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a fost criticat că este Gay: „Și cu femei, și cu bărbați...”
RĂSTURNARE la INSULA IUBIRII! Povestea de DRAGOSTE începută ACUM 10 ANI
RĂSTURNARE la INSULA IUBIRII! Povestea de DRAGOSTE începută ACUM 10 ANI
Care este de fapt înălțimea lui Adrian Minune. Detalii neștiute din copilărie au...
Care este de fapt înălțimea lui Adrian Minune. Detalii neștiute din copilărie au ieșit la iveală
Fostă ispită de la Insula iubirii, în spatele gratiilor: Am avut această frică
Fostă ispită de la Insula iubirii, în spatele gratiilor: Am avut această frică
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și...
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și Andrei Nae sunt căsătoriți de ani buni
Slovacia amenință Ucraina cu măsuri de represalii. „Vom fi obligați să reacționăm”
Slovacia amenință Ucraina cu măsuri de represalii. „Vom fi obligați să reacționăm”
Trei zodii vor trece prin schimbări radicale în luna august. Se întrezărește un...
Trei zodii vor trece prin schimbări radicale în luna august. Se întrezărește un viitor luminos pentru acești nativi