Life

Scandalul care l-a supărat rău pe Alexandru Arșinel. Actorul a fost devastat de acuzații: „Nu vreau să-mi mai aduc aminte. A fost oribil”

Scandalul care l-a supărat rău pe Alexandru Arșinel. Totul s-a întâmplat după operația sa de transplant și a fost devastat de acuzații.
30.09.2022 | 15:30
Scandalul care la suparat rau pe Alexandru Arsinel Actorul a fost devastat de acuzatii Nu vreau sami mai aduc aminte A fost oribil
Scandalul care l-a supărat rău pe Alexandru Arșinel. Actorul a fost devastat de acuzații. Foto Hepta
ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel a fost operat în anul 2013 pentru a face un transplant de rinichi, moment care s-a transformat într-un adevărat scandal.

Scandalul imens în care a fost implicat Alexandru Arșinel

Cel mai mare scandal în care a fost implicat actorul Alexandru Arșinel a avut loc în 2013, după ce acesta a suferit o operație de transplant de rinichi și a fost acuzat că l-a primit pe nedrept.

ADVERTISEMENT

După momentul operației, actorul a devenit centrul unei controverse care s-a lăsat cu plângeri penale și anchete, el fiind acuzat că a fost băgat în față și operat în defavoarea altor persoane bolnave care așteptau transplantul de ani de zile.

La acel moment s-a spus că actorul s-a înscris pe lista de așteptare, în Registrul Național de Transplant, chiar în acea zi în care a avut loc și operația, iar totul a fost datorită statutului său de vedetă.

ADVERTISEMENT

Desigur că au existat o mulțime de oameni revoltați, deoarece lista de pacienți pentru transplant era de 1700 de persoane care așteptau la acel moment să primească un rinichi.

Ce mărturisea Alexandru Arșinel despre scandalul care i-a umbrit cariera

Alexandru Arșinel a povestit că a trecut prin clipe groaznice din cauza tuturor acuzațiilor la care a fost supus deși credea că nu a greșit cu nimic.

ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel a negat toate aceste informații și a spus că se află pe lista de așteptare de 40 de ani și că făcea dializă din anul 2000.

„De 40 de ani sunt în evidenţa spitalului Davila. De 40 de ani. Am avut peste 30 şi ceva de colici renale care mi-au terminat rinichiul, mai funcţiona 6%.

ADVERTISEMENT

De 40 de ani se ştia. Pe lista spitalului, a lui Lucan (nr. medicul care l-a operat, Mihai Lucan). De 40 de ani”, a declarat Alexandru Arșinel la momentul respectiv, într-o emisiune de la Digi24.

De asemenea, actorul a precizat că rinichiul său funcționa la o capacitate de 6%.

Ce l-a făcut pe Alexandru Arșinel să revină la sentimente mai bune după scandal

Actorul a mărturisit că la primul spectacol de după intervenția chirurgicală a avut parte de aplauze și a simțit că publicul este alături de el, lucru care l-a mai înviorat după acest scandal imens în care a fost implicat.

„Oribil, ca un gazetar să-mi spună să-mi moară un copil ca să știu și eu ce înseamnă să-ți moara cineva în familie… Nu vreau să-mi mai aduc aminte. Poate că am și greșit, nu știu, Dumnezeu o să-mi arate. Mult nu mai e.

Am vrut să trăiesc. În clipa aia am realizat că n-ai voie să gândești că ai voie să traiești. A fost oribil. La un moment dat colegi au reacționat. Un moment în care publicul m-a adus înapoi. La primul spectacol, aplauze”, a spus actorul.

ADVERTISEMENT