Life

Scandalul Compact s-a reaprins! Văduva lui Leo Iorga îl desființează pe Paul Ciuci: „Un paranoic”

Văduva lui Leo Iorga îl desființează pe Paul Ciuci, iar scandalul de la trupa Compact s-a reaprins, la aproape șase ani de la începerea procesului.
28.12.2022 | 19:16
Scandalul Compact sa reaprins Vaduva lui Leo Iorga il desfiinteaza pe Paul Ciuci Un paranoic
Văduva lui Leo Iorga îl desființează pe Paul Ciuci. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

S-a reaprins scandalul de la Compact, iar văduva lui Leo Iorga l-a desființat pe Paul Ciuci.

Văduva lui Leo Iorga îl desființează pe Paul Ciuci. Ce acuzații a făcut

Continuă bătălia pentru numele trupei Compact, chiar și după moartea lui Leo Iorga, iar văduva artistului a făcut acuzații grave la adresa lui Paul Ciuci.

După ce Paul Ciuci a făcut recurs, un nou proces va avea un nou termen pe 15 februarie 2023. Văduva lui Leo Iorga spunea că fostul coleg de trupă i-a interzis regretatului său soț să își spună ex-Compact.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Paula Iorga a spus că de aceea s-a și îmbolnăvit soțul ei, pentru că a suferit extrem de mult din cauza răului pe care i l-ar fi făcut Paul Ciuci.

”Este bătălia pe numele Compact, pentru că Ciuci a pierdut și a făcut, din nou, recurs. Prima dată, Ciuci i-a interzis lui Leo să mai spună ex-Compact.

ADVERTISEMENT

Adică, să-i șteargă istoricul, CV-ul, ceea ce nu se poate. Pentru că, se știe clar, există materiale … Leo a suferit foarte tare din cauza asta și de aceea s-a declanșat și cancerul”, a spus Paula, pentru cancan.ro.

Nu au lipsit nici afirmațiile dure făcute la adresa lui Paul Ciuci, din partea văduvei lui Leo Iorga. Paul l-a acuzat pe acesta că este „un stupid și un paranoic”.

ADVERTISEMENT

„E un stupid. Un paranoic și ce să-i faci, dacă e așa!”, a mai spus aceasta pentru sursa citată anterior.

Scandaluri pe bandă rulantă la formația Compact

Celebra formație de rock a fost umbrită de multe scandaluri, care iată că tot se țin lanț chiar și după moartea unora dintre membri.

ADVERTISEMENT

În urmă cu ceva timp, Costi Cămărașan și Paul Ciuci erau la cuțite și făceau acuze dure unii la adresa altora.

Costi Cămărășan îl acuza pe Paul Ciuci că nu s-a dus la înmormântarea lui Leluț Vasilescu.

„Costică mă poate acuza de ce vrea el. Să nu uite, și doar atât spun, că dacă nu veneam eu la formația Compact, de Compact nu auzea nimeni.

Nu formația dă numele, ci repertoriu, asta uită el. Dar pun pe seama faptului că are nevoie de lecitină, nu pot să spun mai mult, nu merită”, a spus Paul Ciuci pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: