Sport

Scandalul Daniel Ghiță – Cătălin Moroșanu a ajuns în presa internațională! ”Este plătit să apară în emisiuni”

03.04.2019 | 14:12
Scandalul dintre luptătorii Daniel Ghiță  și Cătălin Moroșanu a ajuns și în presa internațională

Scandalul dintre luptătorii Daniel Ghiță  și Cătălin Moroșanu a ajuns și în presa internațională, după ce fostul finalist în gala K1 a vorbit în termeni acuzatori la adresa rivalului său. Supranumit ”Samuraiul”, Daniel Ghiță a acordat un interviu pentru site-ul olandez vechtsportinfo.nl în care l-a criticat pe cel poreclit ”Moartea din Carpați”.

Scandalul Daniel Ghiță – Cătălin Moroșanu a ajuns în presa internațională: ”Eu sunt luptător, nu o pisicuță”

”Moroșanu a început să vorbească despre mine în public și pe la spate. Mi-am spus că trebuie să îl ignor pe acest băiat lipsit de talent, vrea doar atenție și e frustrat din cauza performanțelor mele. Dar a început să își spună în presa campion K1 și tinerii pot crede că el chiar este un campion K1, deși n-a fost niciodată. Toată ziua apare în show-uri penibile. Este plătit să apară în aceste emisiuni”, a declarat Ghiță.

”A fost în junglă, a dansat, a gătit. Este jenant pentru mine ca luptător adevărat. Am refuzat să apar în emisiuni deși ofertele mele erau mai mari ca ale lui. Eu sunt luptător, nu o pisicuță pe care o cumperi și o arăți la TV. Începuse să îmi fie rușine să fiu numit campion K1, colegii din lumea întreagă făceau glume despre ce se întâmplă în kickboxingul din România. Eu am devenit faimos prin sport și rezultate, nu în emisiuni și cu lupte aranjate”, a continuat Daniel Ghiță scandalul cu Cătălin Moroșanu și în presa internațională.

Cătălin Moroșanu în ring cu luptătorul american Maurice Jackson
Cătălin Moroșanu în ring cu luptătorul american Maurice Jackson

”El face totul pentru bani”

”El e singurul care apare în emisiuni jenante pentru bani, nu eu! A fost deranjat pentru că am spus adevărul. Moroșanu este și acum la o emisiune pentru bani. Ferma sau așa ceva, e o rușine ce face acolo. El face totul pentru bani, nu îl interesează altceva. E foarte ieftin! Organizează lupte cu oameni care nici măcar nu practică acest sport. Vinde bilete și oamenii cred că luptele sunt reale. Este show pentru bani. La un moment dat spunea că luptă cu ‘Gigantul din Maroc’ și nimeni nu știa cine e. Apoi a mai fost un tip din Belgia și ultimul a fost Kruk. Trei lupte în două luni! Ultimul nici nu practică kickboxingul”, a mai spus ”Samuraiul”.

Daniel Ghiță și Cătălin Moroșanu se află într-un scandal mediatic continuu, după ce ei nu au ajuns încă laa un acord pe o luptă directă. Pe Daniel Ghiță cel mai mult îl deranjează aparițiile televizate ale lui Cătălin Moroșanu, iar acum câteva zile a spus că îl va bate rău dacă acesta va avea curajul să urce în ring cu el.