Fotbal international

Scandalul de dopaj ia proporţii uriaşe! Ronaldo a “înnebunit” la un test anti-doping! Ce s-a întâmplat când i-au băgat acul în venă

24.11.2018 | 12:17
Scandalul de dopaj ia proportii uriase Ronaldo a innebunit la un test antidoping Ce sa intamplat cand iau bagat acul in vena

Scandalul de dopaj care îl are în prim plan pe Sergio Ramos ia proporții uriașe, după ultimele informații apărute în spațiul public. Potrivit documentelor Football Leaks, publicate de cotidianul german Der Spiegel, Cristiano Ronaldo ar fi făcut presiuni asupra medicilor lui Real Madrid, pe vremea când juca pentru galactici, pentru ca aceștia să încalce regulamentul UEFA.

Sergio Ramos a fost depistat pozitiv la un test anti-doping efectuat după finala Champions League din 2017, câștigată de Real Madrid în fața lui Juventus Torino, însă alarmant este faptul că UEFA ar fi încercat să mușamalizeze cazul. În plus, cu patru luni înainte de finala de la Cardiff, doi oficiali din comisia anti-doping a UEFA au mers la Madrid pentru a testa 10 jucători, fără a-i anunța. Situația a scăpat de sub control și nimeni nu se aștepta la ceea ce avea să urmeze, Cristiano Ronaldo fiind protagonistul unui moment care nu îi face cinste nici lui și nici clubului la care a jucat.

Scandalul de dopaj ia proporții! Ronaldo a țipat la oficialii UEFA

Regulamentul referitor la testarea anti-doping prevede ca jucătorii să nu își poată alege persoana care îi însoțește la toaletă pentru proba de urină, nici pe cea care ia mostra de sânge. În plus, oficialii au dreptul de a-i înțepa de trei ori pe jucători în încercarea de a găsi vena. Cristiano Ronaldo s-ar fi plâns de această dată că se află mereu printre jucătorii care sunt testați și a luat foc în momentul în care oficialul UEFA l-a înțepat pentru a doua oară cu acul, situația devenind foarte tensionată.

Pentru a calma spiritele, după ce ofițerii UEFA au recoltat probe de la Ronaldo și Kroos, medicii clubului Real Madrid au intervenit și s-au ocupat de ceilalți 8 jucători care trebuiau testați. Deși acest lucru a însemnat încălcarea regulamentului, UEFA a făcut excepție de această dată. Excepție despre care s-a aflat și care a fost scoasă la lumină de Football Leaks.

Tags: