Sport

Scandalul de la Atletico – Manchester City, disecat în România: „Să-i dea o amendă, să-l usture pe gât!”

Scandalul de la finalul confruntării dintre Atletico Madrid și Manchester City a fost disecat în România de către Ion Crăciunescu și Ilie Dumitrescu.
14.04.2022 | 19:59
Scandalul de la Atletico  Manchester City disecat in Romania Sai dea o amenda sal usture pe gat
Scandalul de la Atletico - Manchester City, disecat în România. Sursă foto: EPA/BALLESTEROS
ADVERTISEMENT

Fostului arbitru internațional nu i-a venit să creadă când a văzut scenele reprobabile de la finalul confruntării, când jucătorii lui Atletico au vrut să îi bată pe cei la Manchester City.

Scandalul de la Atletico – Manchester City, disecat în România

Scenele de la finalul meciului dintre Atletico Madrid și Manchester City, scor 0-0, au făcut ocolul planetei și au fost analizate aspru și în România de către Ion Crăciunescu și Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

„Sunt fericit că am cunoscut competiția asta de la început, ca să văd ce e frumos. Nu erau nici probleme de arbitraj, abia scoteai un cartonaș galben. UEFA ar trebui să-i dea o amendă lui Vrsaljko, să-l usture pe gât.

E comportament violent să scuipi pe cineva. Nu vedeai așa ceva… era o competiție, parcă pluteai în Champions League”.

ADVERTISEMENT

„Competiția asta a fost pentru campioni când a început, doar campioanele puteau participa și după s-au gândit băieții să mărească numărul echipelor. Competiția era frumoasă… Doamne, era de gentlemani”, a spus Ion Crăciunescu, la TV DigiSport.

„Nu-mi place comportamentul ăsta de stradă!”

Și Ilie Dumitrescu a avut o părere dură la adresa lui Ateltico Madrid și a condamnat comportamentele lui „Cholo” Simeone, Stefan Savic și Sime Vrsaljko:

ADVERTISEMENT

„Nu-mi place comportamentul ăsta de stradă să-ți faci dreptate cu mâna ta. Zid de Vrsaljko și Savic, care sunt de-aici din Balcani. Când îl iei pe Foden și îl tragi în afara terenului, lucrurile nu sunt în regulă.

Nu poți trece peste o fază în care jucătorul e lovit fără minge. Trebuia să se dea o sancțiune. Savic l-a luat pe Grealish apoi de păr… e normal să te comporți așa?”.

ADVERTISEMENT

„Pot înțelege încărcătura, dar la fazele astea… Simeone e un personaj care comunică bine cu publicul. Chiar și așa, el a ieșit foarte bine.

Eu îl apreciez pentru organizare de joc, pentru cum pregătește meciurile, dar cum le transmiți jucătorilor ce se cere… Eu l-am văzut pe Felipe care i-a spart capul lui Foden și nu s-a luat nicio decizie.

Cu umărul dacă sari, nu poți să-i spargi capul adversarului, când sari cu cotul e altceva”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT