ADVERTISEMENT
Sport

Scandalul de la naționala Franței continuă. Pogba și Rabiot, dialog incendiar după eliminarea ”cocoșilor” de la Euro 2020  

Franța a fost eliminată de la Euro 2020 de Elveția, iar eșecul a încins spiritele între jucători. Pogba și Rabiot au fost la un pas să se încaiere.
Autor: Patrice Podina | 02.07.2021 | 12:34
Scandalul de la naționala Franței continuă. Pogba și Rabiot, dialog incendiar după eliminarea ”cocoșilor” de la Euro 2020  
Sursa foto: kickoff.com

Meciul dintre Franța și Elveția, ultimul disputat pe Arena Națională la actualul Campionat European, a fost cel mai spectaculos de la Euro 2020.

ADVERTISEMENT

Ce a urmat după eliminarea trupei ”Les Bleus” nu face, însă, cinste vedetelor de sute de milioane de euro din naționala Franței.

Paul Pogba și Adrien Rabiot și-au adresat cuvinte grele

Scandalul a început încă din tribune, după ce Pogba a pierdut un balon, iar pe contraatac Elveția a înscris golul de 3-3. Mama lui Rabiot le-a reproșat membrilor familiilor lui Pogba și Mbappe lipsa de implicare a fiilor lor.

ADVERTISEMENT

Pogba și Rabiot s-au contrat chiar pe gazon, dar tensiunile au atins cote maxime la vestiar unde fotbaliști au avut un dialog care putea degenera, menționează marca.com care a făcut public schimbul de replici dintre cei doi.

Paul Pogba: ”Ai vreo problemă, amice?”;

Adrien Rabiot: ”Suntem într-o situație urâtă”;

Paul Pogba: ”Dacă ai vreo problemă, mi-o spui în față! E clar?”;

ADVERTISEMENT

Adrien Rabiot: ”Trebuie să ne apărăm toți. Nu te aperi, te duci acasă. Du-te la futsal”;

Paul Pogba: ”Mai taci din gură, bufonule”;

Adrien Rabiot: ”Tu râzi de noi. Ce-i asta?”;

Paul Pogba: ”Taci din gură”.

Sursa menționată notează că încă din timpul jocului fotbaliștii francezi și-au pierdut concentrarea, apărătorii fiind nemulțumiți de atitudinea aceluiași Paul Pogba.

ADVERTISEMENT

Raphael Varane: ”Benji, serios, ai grijă. Vin mingile în adâncime, nu stai bine în teren”;

Benjamin Pavard: ”Dar e și greșeala lui Pogba”;

Raphael Varane: ”Ce?”;

Benjamin Pavard: ”Pogba nu coboară, ne lasă descoperiți”;

Raphael Varane: ”Voi vorbi cu el”.

Veronique Rabiot a avut meciul ei, în tribune, cu familiile lui Pogba și Mbappe

Că atmosfera de la echipa națională a Franței era deteriorată încă dinaintea eliminării ”cocoșilor” din optimile de finală de la Euro 2020 au dovedit-o scenele șocante petrecute în tribunele Arenei Naționale din București.

ADVERTISEMENT

Familiile fotbaliștilor, deși aveau locuri apropiate, în același sector, nu și-au vorbit deloc, până la momentul în care Paul Pogba a tratat cu superficialitate faza în urma căreia Elveția a egalat, reușind să elimine campioana lumii în urma executării loviturilor de departajare.

Veronique Rabiot, mama fotbalistului de la Juventus Torino, le-a reproșat membrilor familiei mijlocașului lui Manchester United, Paul Pogba, delăsarea acestuia.

ADVERTISEMENT

Ulterior, mama lui Rabiot și-a vărsat frustrarea într-o nouă reacție furioasă, pe părinții lui Kylian Mbappe, după ce starul lui PSG a ratat penalty-ul decisiv.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1