Fotbal intern

Scandalul de la Poli Iași continuă. Atac la finanțatorul echipei. “Să nu fim confundaţi cu un bazar de ciurucuri!”

04.01.2019 | 08:18
Scandalul de la Poli Iasi continua Atac la finantatorul echipei Sa nu fim confundati cu un bazar de ciurucuri

După ce Horia Sabo, finanţatorul echipei Poli Iaşi, a anunţat că sunt şanse să se despartă de Dylan Flores şi Moussa Sanoh, doi dintre cei mai buni jucători din lotul echipei din Copou, scandalul de la gruparea din Liga 1 Betano continuă.

Adrian Ambrosie, preşedintele echipei Poli Iaşi, nu este încântat de ideea lui Horia Sabo şi nu a ezitat să critice managementul finanţatorului din Copou. Un cuvânt important de spus l-a avut şi Flavius Stoican, cel care nu este de acord ca Poli Iaşi să vândă jucători pe sume mici de bani.

Adrian Ambrosie şi Flavius Stoican continuă scandalul de la Poli Iaşi

“Flores sau Sanoh nu pot fi vânduți pe sumele despre care s-a scris. Trebuie să învățăm să negociem mai bine ca să nu fim confundați cu un bazar de ciurucuri.Oricum, sper să nu fie alte fumigene de-ale domnului Sabo, cum, de altfel, ne-a obișnuit“, a spus Ambrosie pentru gsp. 

“Eu știu că e nevoie de bani și că niciun club nu se poate autofinanța fără să vândă jucători. Nu-s venit cu pluta și știu că nu sunt la Barcleona. N-am pretenția să mi se aducă crema din Liga 1 sau să nu mi se umble la echipă decât atunci când vreau eu să dau drumul la vreun jucător pe care nu mă bazez, dar nici să vindem jucători buni pe 2 lei nu sunt de acord.

Tibor Selymes, Horia Sabo şi Adrian Ambrosie la o conferinţă de presă susţinută la Poli Iaşi
Tibor Selymes, Horia Sabo şi Adrian Ambrosie la o conferinţă de presă susţinută la Poli Iaşi

Asta pentru că nici nu ne ajung acești puțini bani pe care i-am lua ca să ne acoperim bugetul și nici nu putem face performanță la nivelul la care ne-am propus dacă renunțăm atât de ușor la jucătorii pe care i-am găsit și pe care ne-am chinuit să-i aducem la nivelul la care sunt. Nu ai cum să devii o echipă cât de cât competitivă dacă atunci când ridică un jucător capul, tu îl vinzi pe aproape nimic. Pentru mine este important să fac o echipă competitivă, să ating obiective îndrăznețe, pe scurt să fac performanță, nu să vindem câte 3-4 jucători. Înțeleg că este nevoie de bani, dar măcar să fie un preț corect, a spus și tehnicianul Flavius Stoican pentru sursa citată mai sus.