News

Scandalul de la Sectorul 1 se amplifică. Candidatul PMP: Alegerile au fost fraudate

29.09.2020 | 15:25
Scandalul de la Sectorul 1 se amplifica Candidatul PMP Alegerile au fost fraudate
Scandalul de la Sectorul 1 se amplifică. Candidatul PMP: Alegerile au fost fraudate. Sursa foto: INQUAM Photos/Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Scandalul imens de la Sectorul 1 de după scrutinul electoral de duminică se amplifică. Un candidat al PMP acuză că alegerile au fost fraudate la această primărie și acuză o bătaie de joc la adresa cetățenilor.

Candidata Mișcării Populare la Primăria Sectorului 1, Ioana Constantin, clasată pe locul 3 conform rezultatelor parțiale de la BEC, acuză fraudarea alegerilor.

ADVERTISEMENT

Dintr-o funcție importantă a celor de la PMP, cea de secretar executiv, Ioana Constantin mai spune că ”este revoltător modul în care au tranzacționat voturi și procese verbale”.

Candidatul PMP la Sectorul 1 lansează acuzații grave: Alegerile au fost fraudate

Conflictul de la Sectorul 1, acolo unde alianța de dreapta PNL/USR-PLUS acuză fraude, este susținut și de cei de la PMP. Ioana Constantin, care se clasează, momentan, pe locul 3 în clasamentul intermediar, consideră și ea că ce s-a întâmplat în primul sectorul al capitalei se numește ”fraudă”.

ADVERTISEMENT

”Alegerile de la sectorul 1 au fost fraudate. Este revoltător modul în care au operat, este revoltător modul în care au tranzacționat voturi și procese verbale. O spun în calitate de candidată și cu totală convingere că rezultatul de la sectorul 1 este puternic diferit față de ceea ce vedem azi.

Și-au bătut joc de votul democratic în Capitala țării, în sectorul 1”, a scris Ioana Constantin pe pagina personală de Facebook.

ADVERTISEMENT

În încheierea mesajului postat pe pagina sa de socializare, candidata PMP le promite alegătorilor săi, cei aproximativ 7,5% care au votat-o, că opțiunile lor se vor regăsi în rezultatele finale.

”Am 30 de ani, am candidat onest și vreau ca fiecare vot, indiferent către cine a mers, să se așeze în urna candidatului respectiv. Și vă promit că fiecare vot pe care mi l-ați acordat se va regăsi în rezultatul final”, încheie ea.

ADVERTISEMENT

Clotilde Armand, avans mic față de Dan Tudorache la Sectorul 1

Candidatul susţinut de aliana dreptei PNL / USR PLUS la Primăria Sector 1, Clotilde Armand, se menţine pe primul loc la alegerile locale cu 41,02% din voturi, la diferenţă mică de candidatul PSD, Daniel Tudorache, care are 39,79%, potrivit datelor parţiale centralizate de BEC, până marţi la ora 12:00, după numărarea a 95,55% dintre voturi.

ADVERTISEMENT

Recent, la o zi după alegeri, un scandal uriaș a izbucnit în Sectorul 1. Într-o înregistare video postată pe Facebook, Clotilde Armand, prezentă la sediul Primăriei Sectorului 1, l-a acuzat pe Dan Tudorache că a încercat să falsifice rezultatele votului. Vezi mai multe detalii aici.