Sport

Scandalul din familia lui Denis Drăguș ia amploare: „Te rog, lasă-ne să te iubim!” / „Să păstrăm distanța!”

Denis Drăguș nu traversează cea mai fericită perioadă a vieții. În plan sportiv a retrogradat cu Crotone în Serie B, iar viața privată este un continuu scandal.
17.06.2021 | 11:40
Scandalul din familia lui Denis Dragus ia amploare Te rog lasane sa te iubim  Sa pastram distanta
ADVERTISEMENT

Denis Drăguș era considerat unul dintre cei mai talentați atacați crescuți în Academia de Fotbal al lui Gică Hagi. În 2019 a fost achiziționat de Standard Liege, pentru 1,8 milioane de euro și toată lumea aștepta explozia tânărului fotbalist.

Cariera lui a luat-o, însă, la vale. Nu s-a impus în Belgia și a fost împrumutat la Crotone. Nu a convins nici în Italia. A bifat doar 9 apariții în sezonul recent încheiat, în medie câte 19 minute per meci, și a retrogradat în Serie B.

ADVERTISEMENT

Acuzat că își ignoră familia, Denis Drăguș răspunde agresiv

Recent, fotbalistul a devenit tatăl unei fetițe și a anunțat că se va căsători cu iubita lui Vanessa, mama copilului. A organizat și botezul micuței, dar la petrecere nu a invitat nici un membru al familiei.

O verișoară a fotbalistului a postat un mesaj extrem de dur la adresa acestuia, iar Drăguș a reacționat la fel de agresiv.

ADVERTISEMENT

”Tata și mama au alimentat încontinuu scandalul, au zgândărit răni care se mai închideau, au jignit, au amenințat, au trimis mesaje urâte, am auzit vorbe nelalocul lor venite dinspre ei.

Eu sunt cel care am decis să mă separ un timp, Vanessa n-are nicio treabă. Din contră, ea m-a îndemnat mereu să vorbesc cu părinții, dar prefer momentan să stau cu mintea doar la fotbal și familia mea. 

ADVERTISEMENT

Când spui că nu te interesează copilul, când faci circ, când vorbești atât de urât despre Vanessa și o agresezi, când ceri o grămadă de bani ca să-i joci la aparate, când terorizezi familia viitoarei mele soții, când invoci o mașină de lux pe care eu am plătit-o în proporție de 75 la sută, dați-mi voie, vă rog, să păstrăm distanța, măcar o vreme! Nu poți spune că mă iubești, când lansezi o colecție de minciuni despre mine”, a reacționat Denis Drăguș, într-un interviu pentru G azeta Sporturilor.

Mihai Drăguș, tatăl fotbalistului: „Nu mai suport să-mi văd soția cum plânge încontinuu”

Denis Drăguș este fiul fostului fotbalist Mihai Drăguș, care a evoluat la Dinamo și FC Argeș. Tatăl internaționalului român a mărturisit pentru sursa citată că soția lui, mama fotbalistului, plânge încontinuu și o acuză pe Vanessa, iubita lui Denis, că i-a distrus familia.

ADVERTISEMENT

”N-am fost de acord cu această relație, fiindcă intuiam că îl va afecta negativ pe Denis din punct de vedere sportiv. Fata s-a mutat imediat la Constanța și a început să ne blocheze orice comunicare cu Denis pe considerentul că nu încurajam relația. 

Era un băiat liniștit, ascultător, foarte credincios, nu era duminică în care să nu meargă la biserică. Pâinea lui Dumnezeu! Iar eu și soția ne bucuram așa de tare pentru el!

Din păcate însă, el a preferat să apuce pe o cale greșită, trăiește într-o lume ruptă de realitate, iar dramatic și dureros e că încă nu realizează ce erori fantastice comite! Sunt aproape doi ani și jumătate de când Denis nu mai vrea să discute cu noi. Pe maică-sa n-a sunat-o nici măcar o dată în pandemie s-o întrebe dacă e bine, dacă are probleme.

Și am nimerit înapoi în mijlocul unui scandal monstruos, iscat după ce Denis și prietena lui nu ne-au chemat la botezul fiicei lor. Nepoata noastră! Soția le-a dat mesaje amândurora, le-a transmis «Lăsați-mă să vă iubesc și să particip și eu la bucuria voastră!». N-a primit niciun răspuns. Se pare că nu merită, în opinia lui Denis!

Nu mai suport s-o văd pe soția mea, mama lui Denis, cum plânge încontinuu, cum se consumă în fiecare secundă. Nu mai suport! Și nici nu mai dorim ca tăcerea noastră să fie interpretată drept vinovăție”, a povestit Mihai Drăguș.

Mihai Drăguș recunoaște că a agresat-o pe iubita fotbalistului

Tatăl fotbalistului a povestit pentru sursa amintită un episod în care s-a întâlnit cu Vanessa, iubita și mama fetiței lui Denis Drăguș. Totul s-a întâmplat la Constanța, în perioada în care atacantul evolua la Viitorul.

”A existat un episod de care nu sunt mândru, într-adevăr! Disperat de faptul că Denis nu mai voia să discute cu noi, am mers la Constanța să încerc o împăcare, inclusiv antrenorul Cătălin Anghel a vrut să ajute la o soluție pacifistă, dar acolo a apărut domnișoara cu o mașină.

Mi-a vorbit foarte urât, arogant și sfidător, mi-am pierdut cumpătul, a urmat un schimb de replici mai dure și am sărit să o trag afară de la volan. Doar am prins-o de o mână, ea s-a smucit și ăsta a fost tot incidentul. De aici a dat-o în aberații cu bătaie, cu violuri, cu certificate IML, de te și închini”, a rememorat Mihai Drăguș.

Acesta a mai spus că declinul fiului său se datorează faptului că Denis nu a conștientizat că saltul făcut este unul considerabil, că trebuie să-și schimbe mentalitatea și a făcut un apel la coechipierii lui să-l ajute pe Denis.

”El e într-un mare impas, pe care nu-l conștientizează. M-am speriat când am auzit că obișnuia să întârzie la antrenamentele de la Standard. Ne-a închis orice cale de comunicare, și-a schimbat și numărul de telefon, așa că îi rog pe coechipieri și pe profesorii săi să-l ajute mai departe în carieră ca să nu moară speranță. Traversează un moment delicat uman și fotbalistic, are nevoie de sprijin pentru a trece peste acest impas”, a încheiat Mihai Drăguș.

ADVERTISEMENT
Tags: