News

Scandalul din PNL continuă. Cîțu răspunde atacurilor din partea colegilor liberali: „Astfel de politicieni nu mai au un viitor în România”

Florin Cîțu răspunde atacurilor din partea colegilor din PNL. Iată ce a declarat prim-ministrul, vineri.
16.07.2021 | 14:24
Scandalul din PNL continua Citu raspunde atacurilor din partea colegilor liberali Astfel de politicieni nu mai au un viitor in Romania
ADVERTISEMENT

Premierul Florin Cîțu a făcut mai multe declarații referitoare la atacurile care au avut loc în ultima vreme la adresa lui și, mai mult, a reclamat că un asemenea comportament este asemănător cu „ceea ce face PSD”.

Scandalul din PNL continuă. Ce replică a avut Florin Cîțu pentru atacurile la adresa lui

Aflat într-o vizită la Satu Mare, prim-ministrul a vorbit despre faptul că asemenea atacuri nu ar trebui să aibă loc în cadrul partidului din care face parte și le-a numit pe acestea drept „lucruri neplăcute”.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Florin Cîțu a vorbit și despre faptul că părerile unor politicieni se schimbă foarte repede în ceea ce îl privește, în decurs de câteva luni.

Mai mult, premierul a spus că astfel de oameni politici nu mai au un viitor în țara noastră.

„Lucruri care nu ar trebui să se întâmple în PNL, pentru că noi nu suntem PSD. Când ataci membrii Guvernului, premierul, seamănă foarte mult cu ceea ce face PSD.

ADVERTISEMENT

Când, cu câteva luni în urmă spui că o decizie a premierului este bună, că este în spiritul Constituţiei, iar peste câteva luni spui că nu mai este bună, pentru că trebuie evaluată, arată că astfel de politicieni, poate, nu mai au un viitor în România.

Trebuie să fim transparenţi, trebuie să fim oneşti cu românii şi să le promitem ceea ce putem să facem, asta este guvernarea liberală”, a spus premierul.

ADVERTISEMENT

Florin Cîțu, replică pentru cei care îl critică

De asemenea, premierul a făcut referire și la faptul că primește critici din cauză că mai mulți primari liberali vin la Guvern în vizită și a spus în apărarea lui că ai invitat și primarii de la PSD, pentru că dorința lui este de a dezvolta România.

Astfel, acesta a spus că aceste vizite fac referire la diverse proiecte, surse de finanțare și programe pentru dezvoltarea țării noastre. Totodată, Florin Cîțu a făcut un apel la transparență și la onestitate.

ADVERTISEMENT

Scandalurile în PNL se țin lanț, pentru că premierul și actualul lider al PNL, Ludovic Orban, sunt într-o luptă pentru șefia partidului. Acest lucru s-a văzut inclusiv în revocarea lui Alexandru Nazare de la ministerul de Finanțe, în legătură cu care cei doi nu s-au pus de acord.

ADVERTISEMENT