Fotbal intern

Scandalul dintre Adrian Porumboiu și Cristi Balaj se mută în instanță: „Vom avea un proces!”

08.05.2020 | 17:56
Scandalul dintre Adrian Porumboiu si Cristi Balaj se muta in instanta Vom avea un proces
ADVERTISEMENT

Cearta dintre Adrian Porumboiu, fostul patron al lui FC Vaslui și Cristi Balaj, fostul arbitru din Liga 1, au declanșat un scandal monstru, motiv pentru care fostul „central” a hotărât să acționeze în instanță.

Crist Balaj l-a chemat în instanță pe Adrian Porumboiu

Cristi Balaj s-a supărat pe Adrian Porumboiu, după ce acesta a declarat că FC Vaslui a pierdut un titlu din cauza fostului arbitru: A făcut acuzații la adresa mea, spunând că din cauza mea a pierdut titlul cu Vaslui și a afirmat că știe precis că eram pe statul de plată a celor de la CFR.

ADVERTISEMENT

A mai afirmat că am fost dopat, făcând aluzie la locul de muncă unde îmi desfășor activitatea”. 

„L-am chemat în instanță, vom avea un proces, din cauza pandemiei s-a amânat procesul, însă va fi reluat. Declarațiile lui m-au făcut să reiau statistica, să analizez meciurile pe care le-am arbitrat”, a mai spus Cristi Balaj la TV Pro X.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj e președintele ANAD, iar laboratorul a riscat să fie contaminat cu coronavirus

O angajată a laboratorului Antidoping din București a fost infectată cu coronavirus și riscă să contamineze tot institutul.  Cristi Balaj, președintele ANAD, a oferit mai multe detalii despre situația creată:

„Laboratorul unde lucra respectiva doamnă care a fost depistată pozitiv nu este în subordinea noastră. Dar ne desfășurăm activitatea în aceeași clădire.

ADVERTISEMENT

Anumite spații sunt comune și aici mă refer la ușa de acces în incintă, holul de la intrare, angajații de la pază care verifică constant camerele unde se păstrează probele. Toată lumea intră în contact cu ei”.

„Nu comentez oportunitatea doamnei de a veni la birou atât timp cât laboratorul ne-a informat oficial că a suspendat preluarea de probe, de dinaintea declanșării stării de urgență.

ADVERTISEMENT

Dânsa a avut primele simptome încă de pe 15 aprilie, miercurea trecută, când nu s-a simțit bine și a intrat în concediu. A anunțat-o pe directoarea de la laborator de decizia ei, dar pe durata week-end-ului starea s-a agravat”, a mai spus Cristi Balaj.

ADVERTISEMENT