Life

Scandalul dintre Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei atinge un nou punct culminant. Cine pe cine a înșelat

Scandaul dintre Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei continuă la câteva săptămâni după terminarea celui de-al treilea sezon, cu noi acuzații.
30.09.2021 | 11:12
Scandalul dintre Alexandra si Codrut de la Puterea dragostei atinge un nou punct culminant Cine pe cine a inselat
ADVERTISEMENT

Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei s-au despărțit la doar câteva zile după terminarea sezonului trei. Motivele invocate de cei doi până acum nu au fost destul de concludente.

A venit momentul lui Codruț să pună cărțile pe masă, de data aceasta făcând câteva dezvăluiri care i-a uimit pe fanii emisiunii.

ADVERTISEMENT

Până acum amândoi invocau stilurile de viață diferite ale fiecăruia și veșnica ”nepotrivire de caractere”. Lucrurile capătă în prezemt o altă nuanță.

Codruț a dezvăluit că Alexandra de la Puterea dragostei ținea legătura cu alt bărbat

Blondina este acuzată de Codruț că l-ar fi ”tradus” cu un alt bărbat în timp ce era în relație cu el. Fostul concurent de la Puterea dragostei s-a tot ferit să vorbească despre despărțirea de câștigătoarea emisiuni. Și-a luat inima în dinți și a spus tot ce avea pe suflet.

ADVERTISEMENT

Codruț nu a mai suportat să vadă ce declarații face Alexandra despre el și relația lor, așa că a spus care este adevăratul motiv al separării.

Bărbatul a izbucnit după ce fosta lui parteneră a spus cu subiect și predicat că el se vede cu alte fete pe la Oradea și că are informații despre tot ce face, chiar dacă e la sute de kilometri distanță de el.

ADVERTISEMENT

Codruț a spus că fosta lui iubită ținea legătura cu un alt bărbat. Tânărul a dezmințit ce afirmase blondina. Și anume, că nu ar mai vrea să se mai întoarcă la ea.

Ce sacrificii a făcut Codruț pentru a salva relația

Acesta i-ar fi spus că toată treaba pe care urma să o rezolve la Oradea nu dura mai mult de o săptămână. El s-ar fi întors la ea. Însă, Alexandra nu ar fi avut răbdare să îl aștepte atât de mult.

ADVERTISEMENT

„Alexandra e foarte inteligentă. Știe să joace psihologia inversă. (…) M-am străduit foarte mult să îi demonstrez că sunt exact ce are nevoie. Am rupt legăturile cu prietenele mele ca să fie bine”, a povestit Codruț la Wownews.

Fostul iubit al Alexandrei a mai spus că el nu a avut nicio treabă cu vreo altă fată după ce s-a întors la Oradea. Videoclipurile pe care le-ar fi primit Alexandra, în care vorbea cu o tânără, nu conținea nimic care să o facă pe fosta concurentă de la Puterea dragostei să creadă că o înșală.

 

ADVERTISEMENT