Life

Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea ia amploare. Ce a mai făcut fostul soț de această dată!

George Burcea nu se lasă și o contraatacă pe Andreea Bălan, jurata de la Te cunosc de undeva. Tatăl Ellei și al Clarei îi dă replica
24.09.2022 | 18:16
Scandalul dintre Andreea Balan si George Burcea ia amploare Ce a mai facut fostul sot de aceasta data
Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea i-a amploare. Sursa foto: instagram/ montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Războiul dintre Andreea Bălan și George Burcea este departe de a se termina. De câteva zile cei doi țin prima pagină a ziarelor cu declarații acuzatoare unul la adresa celuilalt.

Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea este departe de a se termina

După ce Andreea Bălan, jurata de la Te cunosc de undeva, afirma că George Burcea nu și-a vizitat fetele mai mult de câteva zile toată vara, George Burcea nu se lasă și contraatacă acuzațiile care i se aduc.

ADVERTISEMENT

Astfel, într-o postare pe social media, își exprimă punctul de vedere.

Știu… probabil v-ați săturat să fiți martori la această “luptă” fără nicio noimă, dar văd că fosta soție nu încetează din a face noi acuzații nereale. V-am promis acum câteva zile că îmi voi lua apărarea de fiecare dată și fac asta pentru că mâine-poimâine fetițele mele vor putea citi presa și m-ar durea să citească doar minciuni.

Sunt acuzat că vin să văd fetele foarte rar sau ca nu respect programul de vizită. De când instanța a decis custodia comună (în luna Aprilie a anului curent), am luat fetele Week-end-urile 1 și 3 ale lunii, petrecând cu ele între 2 și 5 zile per vizită.

ADVERTISEMENT

La un calcul rapid vă puteți da seama că cele “doar 12 zile” despre care vorbește fosta soție sunt un nou atac fără niciun fundament real, al cărui unic scop este acela de a crea imaginea de tată “neinteresat”. Până acum: cuvântul meu contra cuvântului ei”, scria actorul pe Facebook.

George Burcea, în stare de ebrietate sau nu când a mers să își ia fetele

Actorul George Burcea continuă în postarea sa să puncteze și ce s-a întâmplat în cazul episodului de ”ebrietate” pe care Andreea Bălan, concurenta de la America Express, l-a povestit într-o postare pe instagram, despre care și FANATIK a scris aici.

ADVERTISEMENT

Fostul soț al Andreei Bălan susține că nu s-a prezentat niciodată să le ia pe Ella și pe Clara după ce consumase băuturi alcoolice.

Cât despre cele relatate de către fosta sotie că `eu sunt obligată […] să îi dau fetițele […] indiferent de cum se prezintă atunci când le ia (în ebrietate)`, vreau să spun doar că un simplu search pe Google relevă faptul că așa ceva nu se află redactat în nicio lege. Autoritățile protejează interesul și bunăstarea copiilor.

ADVERTISEMENT

Realitatea este ca nu m-am prezentat niciodată pentru preluarea fetițelor mele în starea indicată de către fosta soție. Vă țin la curent și revin cu declarații de câte ori este nevoie.

Repet! Copiii au nevoie de ambii părinți, iar orgoliul nu are ce căuta în creșterea lor. Vă mulțumesc!”, a mai precizat George Burcea, în postarea de pe social media.

ADVERTISEMENT