Life

Scandalul dintre Johnny Depp și Amber Heard ia amploare. Cum a ajuns Elon Musk să fie menționat la proces

Numele lui Elon Musk a fost menționat în timpul procesului dintre Johnny Depp și Amber Heard. Ce relație a existat între actrița din Aquaman și cel mai bogat om din lume?
28.04.2022 | 16:18
Scandalul dintre Johnny Depp si Amber Heard ia amploare Cum a ajuns Elon Musk sa fie mentionat la proces
Elon Musk a fost menționat în procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard. Foto: hepta.ro/ colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pe măsură ce procesul dintre Johnny Depp și fosta lui soție, Amber Heard, înaintează, ies la iveală tot mai multe detalii din viața celor două vedete. În cea de-a 11-a zi, în instanță au fost citite mesaje text care scot la iveală relația dintre actrița din Aquaman și Elon Musk.

Elon Musk implicat în scandalul dintre Johnny Depp și Amber Heard. Detaliile care au ieșit la iveală în timpul procesului

Amber Heard și Elon Musk s-au cunoscut în 2013, în timpul filmărilor peliculei Machete Kills. După ce actrița și Johnny Depp au divorțat, iar Musk a finalizat despărțirea de Talulah Riley, în 2016, cei doi au început o relație.

ADVERTISEMENT

În anul 2018, ei au ales să o ia pe drumuri separate, iar acum ies la iveală noi detalii despre acea perioadă. Mesajele dintre Amber Heard și Christian Carino, agentul ei de de la acea vreme, au fost citite în timpul procesului pe care Depp l-a intentat împotriva fostei sale soții. 

„Mi-ai spus de o mie de ori că doar încerci să umpli golul. Nu erai îndrăgostită de el”, i-a spus Carino lui Amber Heard, după despărțirea de Elon Musk.

ADVERTISEMENT

„Urăsc faptul că, încă o dată, un bărbat mă lasă să cad de una singură”, i-a răspuns fosta soție a lui Johnny Depp.

Christian Carino a sfătuit-o ca, în cazul în care își dorește ca viața ei personală să nu mai apară în presă, să nu se mai întâlnească cu bărbați foarte faimoși. În același timp, Amber Heard se plângea și de sfârșitul căsniciei cu Johnny Depp.

ADVERTISEMENT

„Mi-e dor de el”, i-a spus ea agentului său, scrie Unilad.uk.

Elon Musk este noul patron Twitter

În aceeași săptămână în care numele său era pomenit în procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard, Elon Musk a devenit noul patron Twitter. Compania a acceptat oferta de 44 de milioane de dolari a fondatorului Tesla.

„Libertatea de exprimare este temelia unei democraţii funcţionale. Twitter este piaţa oraşului digitală unde sunt dezbătute problemele vitale pentru viitorul umanităţii.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vreau să fac Twitter mai bun ca niciodată, îmbunătățind produsul cu noi funcții. Twitter are un potențial extraordinar. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu compania și comunitatea de utilizatori pentru a-l debloca”, a transmis Elon Musk.

 

ADVERTISEMENT
Tags: