Life

Scandal uriaș la Survivor România! Elena Marin și Raluca Dumitru se păruiesc! ”Nu sunt prietene”

06.05.2021 | 11:46
Scandal urias la Survivor Romania Elena Marin si Raluca Dumitru se paruiesc Nu sunt prietene
Raluca Dumitru si Elena Marin, cearta la Survivor Sursa foto: Facebook/colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Survivor România este scena unui scandal colosal între Raluca Dumitru și Elena Marin, cele două foste colege de televiziune ajungând în situația să se păruiască. 

Elena Marin și Raluca Dumitru au început să se certe din ce în ce mai serios la Survivor România 2021, amenințările pe care și le-au aruncat reușind să îi șocheze pe cei din jur, dar și pe cei aflați în fața televizoarelor.

ADVERTISEMENT

”Fetița mea, vezi cum vorbești cu mine, cred că te iau de cozile alea… Nu aici… Când ieșim din emisiune, Elena”, a spus Raluca Dumitru, conform imaginilor difuzate de Kanal D, iar Elena Marin a replicat imediat, ironică: ”Ooo, serios?! Asta e o amenințare! (…) Să îmi fie frică să merg prin București, ca să nu mă bată Raluca”.

Scandalul dintre Elena Marin și Raluca Dumitru de la Survivor România, ceartă între cunoștințe vechi

Comportamentul celor două și scandalul dintre Faimoasele de la Survivor România 2021 este cu atât mai surprinzător cu cât cele două se cunosc de ani buni, fiind amândouă asistente TV la emisiunile Antena Stars, post la care au lucrat timp de câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Scandalul dintre cele două Faimoase a fost comentat, în exclusivitate pentru FANATIK, de doi dintre cei mai apropiați oameni ai acestora, de partea Elenei Marin intervenind Andrei, logodnicul ei, iar de partea ”nervoasei” Raluca Dumitru, Răzvan Botezatu, cel mai bun prieten al acesteia.

”Elena și Raluca se cunosc de mult. E adevărat că n-au fost niciodată mai mult decât colege, nu sunt prietene, dar s-au respectat. Pe insulă, probabil, foamea și condițiile grele își spun cuvântul”, ne-a spus Andrei, logodnicul Elenei Marin după ce a văzut imaginile cu scandalul dintre cele două Faimoase de la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT
Elena Marin si Andrei
Andrei, logodnicul Elenei Marin, i-a luat apararea la Survivor Romania Sursa foto: Facebook

Mai mult, a explicat el pentru FANATIK, probabil că Raluca Dumitru a decis să o atace pe Elena Marin după ce, de acasă, și-a făcut o idee cu privire la ”echipele” din tabăra Faimoșilor și la popularitatea concurenților implicați în scandalurile de la Survivor România 2021.

Raluca Dumitru, în echipa lui Zanni la Survivor România 2021

”La fel își spune cuvântul însă și dorința de a ajunge cât mai departe în competiție, care îi face pe unii să se asocieze cu cei mai vocali, cum este cazul Ralucăi, in ceea ce privește apropierea de Zanni. Atunci când au ajuns pe insulă, Raluca și Irisha au discutat atât cu Elena, cât și cu Zanni. Am observat cu toții că Elena nu a încercat să scoată în evidență părțile rele ale contestatarului său, în schimb, Zanni nu a ezitat să o jignească pe Elena în fața fetelor noi”, ne-a mai spus logodnicul concurentei de la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

Amicul Faimoasei Raluca Dumitru, Răzvan Botezatu, nu crede însă că este vorba de un conflict care poate genera într-un scandal adevărat între prietena lui și Elena Marin, cu atât mai mult cu cât, precizează el, bruneta nu este genul de femeie care să poarte pică.

Raluca Dumitru este impulsivă: ”Poate fi răutăcioasă, dar nu e o fată rea”

”Raluca este impulsivă, o cunosc foarte bine. Nu cred că, vreodată, și-ar pune însă în practică amenințările. Ea vorbește mult, uneori poate fi răutăcioasă, dar nu e o fată rea, una care să facă gesturi de genul acesta, cu atât mai mult cu cât o cunoaște pe Elena de mult timp”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Răzvan Botezatu.

Razvan Botezatu Raluca Dumitru
Razvan Botezatu spune ca Raluca Dumitru este doar impulsiva Sursa foto: Facebook

Mai mult decât atât, ne-a mai explicat prietenul Faimoasei de la Survivor România 2021, el nu o vede pe Raluca Dumitru acționând în baza unei strategii pregătite de acasă și asociindu-se cu ”echipa” lui Zanni, împotriva Elenei.

Elena Marin, victima unei strategii la Survivor România 2021

”Să fiu sincer, nu cred că Raluca a fost prietenă apropiată cu Elena, chiar dacă au fost colege de trust atâția ani. Nu au fost apropiate, dar sunt convins că o respectă. Poate nu îi place comportamentul Elenei, dar, indiferent ce s-a întâmplat acolo, nu îi va face rău când se va termina show-ul, probabil că totul va fi dat uitării, mai ales știind cât e de bună la suflet Raluca”, a mai spus, pentru FANATIK, Răzvan Botezatu.

Ideea unei strategii pregătită este, de altfel, susținută de Andrei, logodnicul Elenei Marin, atunci când vine vorba de Raluca Dumitru. ”Probabil că Raluca a considerat că apropierea de băieți îi va aduce mai multă liniște și viață mai lungă în Survivor Romania”, spune Andrei, pentru FANATIK, despre situația de la Survivor România 2021 și scandalul dintre Elena Marin și Raluca Dumitru.

ADVERTISEMENT
Pe ce a plătit un tânăr 92 de lei la Târgul de Crăciun...
Pe ce a plătit un tânăr 92 de lei la Târgul de Crăciun din București. "Mult sau puţin?"
Ce au scris maghiarii după ce România a fost întoarsă de Germania la...
Ce au scris maghiarii după ce România a fost întoarsă de Germania la CM! Cum au numit-o pe Cristina Neagu
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Valentina Pelinel, emoționată până la lacrimi în ziua în care a împlinit 43...
Valentina Pelinel, emoționată până la lacrimi în ziua în care a împlinit 43 de ani. Surpriză pentru soția lui Cristi Borcea!
Halep, greșeala care i-a răpit șansa revenirii în tenis: decizia ei proastă se...
Halep, greșeala care i-a răpit șansa revenirii în tenis: decizia ei proastă se repetă acum într-un alt caz de dopaj
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
A MURIT marele CÂNTĂREŢ ROMÂN. Adio, maestre! Durerea e infinită
A MURIT marele CÂNTĂREŢ ROMÂN. Adio, maestre! Durerea e infinită
Anamaria Prodan are un nou dușman. S-au aruncat vorbe grele
Anamaria Prodan are un nou dușman. S-au aruncat vorbe grele
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce...
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce se întâmplă ciu copiii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că...
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că nu i s-a permis îmbarcarea într-un avion
Care erau plăcerile culinare ale dacilor. Alimentele care erau un lux în dieta...
Care erau plăcerile culinare ale dacilor. Alimentele care erau un lux în dieta acestora
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română