ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Scandalul FIFA face o nouă victimă! A fost împuşcat mortal

Scandalul de corupţie de la FIFA a făcut o nouă victimă, după ce săptămâna trecută un fost oficial argentinian s-a sinucis.
Autori: Ionut Neamţu, Vicentiu Dinescu | 21.11.2017 | 09:02
Scandalul FIFA face o nouă victimă! A fost împuşcat mortal

De data aceasta, Adolfo Lagos, vicepreşedintele grupului media mexican Televisa, a fost împuşcat mortal la Ciudad de Mexico. Televisa este unul dintre trusturile de presă bănuite că au dat mită pentru a obţine drepturi de difuzare ale Cupei Mondiale.

ADVERTISEMENT

Conform presei mexicane, Adolfo Lagos a fost împuşcat de persoane aflate pe motocicletă, în timp ce se plimba cu bicicleta şi era înconjurat de gărzi de corp. Bărbatul în vârstă de 69 de ani a fost transportat la spital, însă nu a supravieţuit.

Două persoane au fost condamnate până acum în scandalul FIFA

ADVERTISEMENT

Săptămâna trecută, Jorge Delhon, un fost oficial argentinian, al cărui nume a apărut în scandalul de corupţie de la FIFA, s-a sinucis, după ce s-a aruncat în faţa unui tren la Buenos Aires. El s-a sinucis după ce Alejandro Burzaco, martor în procesul de la New York, a vorbit despre implicarea lui în corupţia globală de la FIFA. 

În total, justiţia americană a pus sub acuzare 42 de persoane în procesul care se desfăşoară la New York. Până acum două persoane au fost condamnate în acest caz: Hector Trujillo, fost responsabil al federaţiei din Guatemala, care a primit opt luni de închisoare, şi Costas Takkas, fostul secretar general al federaţiei din Insulele Cayman, care a primit 15 luni de închisoare.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!