Life

Scandalul moștenirii Ilenei Ciuculete a ajuns la final! Cum s-au înțeles băieții artistei cu fiica lui Cornel Galeș

Scandalul moștenirii Ilenei Ciuculete a ajuns la final, după ce băieții regretatei artiste au ajuns la o înțelegere cu fiica lui Cornel Galeș, Claudia.
27.07.2022 | 12:41
Scandalul mostenirii Ilenei Ciuculete a ajuns la final Cum sau inteles baietii artistei cu fiica lui Cornel Gales
Băieții Ilenei Ciuculete și fata lui Cornel Galeș au ajuns la o înțelegere. Sursa foto. Facebook.
ADVERTISEMENT

Băieții Ilenei Ciuculete, Mugurel și Cristian Sfetcu, au căzut la pace cu moștenitoarea lui Cornel Galeș, cel care i-a fost soț mamei lor. Claudia Galeș a refuzat însă să se prezinte la procesul purtat în instanță de tatăl ei cu băieții regretatei cântărețe de muzică populară. Cu toate că nu a dorit să obțină nimic de pe urma tatălui ei, Claudia Galeș era legal, moștenitoarea văduvului, care și-a pierdut viața într-un accident în Spania, în noiembrie 2019.

Băieții Ilenei Ciuculete s-au înțeles cu moștenitoarea lui Cornel Galeș!

Băieții regretatei artiste Ileana Ciuculete, Mugurel și Cristian Sfetcu, au ajuns la o înțelegere cu fata lui Cornel Galeș, Claudia. Tânăra n-a avut o relație bună cu tatăl ei și a încercat să stea departe de scandalul acestuia cu băieții artistei Ileana Ciuculete.

ADVERTISEMENT

După moartea acestuia, Mugurel și Cristian Sfetcu au tot încercat să ajungă la o înțelegere cu ea, în vederea încheierii succesiunii, însă nu au reușit. Avocatul băieților artistei a efectuat toate demersurile, dar Claudia Galeș nu le-a dat, ani la rândul, niciun semn.

Cum, în teorie, Claudia era moștenitoarea de drept a lui Cornel Galeș, ea ar fi rămas și cu datoriile acestuia față de băieții Ilenei Ciuculete, datorii stabilite de instanță. Apartamentul lui Cornel Galeș, care a fost vândut, după un lung proces, nu acoperea în totalitate suma de bani pe care instanța a stabilit ca tatăl ei să le-o dea băieților.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv, la un moment dat, Claudia Galeș a fost nevoită să discute cu băieții Ilenei Ciuculete și, într-un final, să se înțeleagă cu privire la diferendele pe care le aveau.

Fiicei lui Cornel Galeș i s-a pus poprire pe conturi

În afară de suma obținută de băieții Ilenei Ciuculete din vânzarea apartamentului, Claudia ar mai fi avut de plătit, ca moștenitoare a tatălui ei, și cheltuielile de judecată. De aceea, la un moment dat, Claudia Galeș – ca moștenitoare prezumtivă a tatălui ei – s-a trezit cu o poprire pe conturi.

ADVERTISEMENT

Atunci, fata lui Galeș, care a lucrat ani de zile ca însoțitoare de zbor la o companie aeriană, și-a dat seama că este în avantajul ei să intre în legătură cu băieții regretatei cântăreței de muzică populară.

Din acest motiv, Claudia Galeș a mers la notar și a semnat un act prin care anunța că renunța la toate drepturile succesorale de după tatăl ei. Din acel moment, tânăra a scăpat de probleme, atât de poprire, cât și de datoriile lăsate de tatăl ei.

ADVERTISEMENT

Mugurel Sfetcu, fiul Ilenei Ciuculete: ”Claudia a renunțat la tot și a scăpat și de probleme”

Contactat de FANATIK, Mugurel Sfetcu a vorbit despre relația pe care o avea cu moștenitoarea lui Cornel Galeș, Claudia, cea care ar fi trebuit să îi despăgubească, în numele tatălui ei, pe cei doi fii ai Ilenei Ciuculete.

”A fost la notar și a semnat că nu vrea nimic. Așa s-a încheiat succesiunea și a fost bine pentru toată lumea. A avut poprire pe conturi. Noi nu am avut nimic cu ea, dimpotrivă. Tot timpul am vrut să ne înțelegem.

Ea urma să plătească o diferență de 5000 de euro și cheltuielile de judecată, în urma procesului cu tatăl ei. Dar, povestea s-a încheiat aici, Claudia a renunțat la tot și a scăpat și de probleme. Iar procentul din drepturile de autor de la Cornel ne-a revenit tot nouă”, a declarat pentru FANATIK, Mugurel Sfetcu.

Apartamentul lui Cornel Galeș a fost vândut cu aproape 68.000 de euro

Apartamentul lui Cornel Galeș a valorat în trecut 150.000 de euro, din care doar  60.000 euro au fost amenajările de lux. Instanța l-a scos, însă, la vânzare la un preț mic. La prima strigare n-a venit niciun doritor, iar prețul lui a scăzut cu încă 25%.

În final a fost scos la vânzare cu aproape 68.000 de euro. Apartamentul scos la licitație are trei camere, o suprafață de peste 60 de mp și era situat la primul etaj. Galeș a cumpărat apartamentul cu banii obținuți din vânzarea vilei artistei de pe Strada Tunari.

Băieții cântăreței și văduvul acesteia s-au luptat în instanță pe averea Ilenei. Magistrații le-a acordat câștig de cauză lui Mugurel și Cristian Sfetcu și au decis ca văduvul Cornel Galeș să le dea celor doi fii ai interpretei de muzică populară câte 34.000 de euro, cotă-parte din vila respectivă, acoperirea cheltuielilor de judecată, dar şi câte 6.000 de lei, suma aceasta însemnând cotă-parte din drepturile de autor.

ADVERTISEMENT