Life

Scandalul nu s-a terminat! Lino Golden, Mario Fresh și Abi Talent îl atacă din nou pe Alex Velea

09.10.2020 | 17:23
Scandalul nu sa terminat Lino Golden Mario Fresh si Abi Talent il ataca din nou pe Alex Velea
Scandalul nu s-a terminat! Lino Golden, Mario Fresh și Abi Talent îl atacă din nou pe Alex Velea. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Scandalul dintre Alex Velea și foștii lui protejați, Lino Golden și Mario Fresh, nu a luat sfârșit. Cei doi au părăsit Golden Boy Society și au intrat în atenția publicului.

Schimburile de replici dintre ei nu s-au terminat, potrivit a1.ro. Plecarea celor doi cântăreți l-a afectat foarte tare pe Velea, dar și pe Antonia, care nu s-a abținut de la comentarii.

ADVERTISEMENT

Mario a declarat recent că separarea dintre ei s-a produs de mai mult timp din cauza părerilor diferite. Pe de altă parte, presa susține că Abi Talent a fost motivul certurilor, din moment ce s-a împăcat cu Lino Golden.

Scandalul nu s-a terminat! Lino Golden, Mario Fresh și Abi Talent îl atacă pe Alex Velea

Atât Lino Golden, cât și Mario Fresh au devenit cunoscuți cu ajutorul lui Alex Velea. Cântărețul l-a adoptat pe Lino și i-a oferit tot ce avea mai bun pentru a-l ajuta să-și îndeplinească visul.

ADVERTISEMENT

Recent, între ei s-a produs o ruptură după plecarea lui Lino Golden și Mario Fresh de la Golden Boy Society.

“Am început să avem păreri diferite, să facem muzică diferită, etc…Când nu mai rezonezi cu cineva mai bine cauți o variantă de mijloc (…) Fără el nu eram aici. Poate pe viitor o să mai auziți materiale cu el”, a spus iubitul Alexiei Eram cu câteva zile în urmă.

ADVERTISEMENT

Mario l-a cunoscut pe Alex Velea în 2008, pe când era doar un copil de 9 ani, însă cu multe visuri. Cântărețul i-a fost alături mereu și l-a ajutat să devină ce este acum. Mai mult, amândoi au participat la cel de-al treilea sezon “Asia Express”.

Mario Fresh a ales să abordeze situația cu calm și să nu-l pună într-o lumină proastă pe mentorul său. În schimb, Lino Golden l-a dezamăgit total pe Velea după ce s-ar fi apropiat de Abi Talent. Nu este vorba de o simplă prietenie, ci de o posibilă colaborare muzicală. Iar Abi Talent a fost într-un scandal cu Alex Velea pentru mult timp, în care s-au atacat pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Publicul susține că Abi este motivul rupturii dintre Lino Golden și “tatăl adoptiv”. Iar scandalul nu a luat sfârșit, iar un nou schimb de replici a pus fanii pe jar.

Lino Golden a postat recent un story cu un mesaj subtil la adresa lui Alex Velea, care a fost discutat și în platoul de la Antena Stars. “Oamenii care par/ pozează în bunătate și decență și lucruri frumoase pe exterior și pe dinăuntru sunt total opus. Îi știți și voi?”, a scris artistul.

Postarea respectivă este un mesaj subtil către Velea, mai ales că Antonia și restul membrilor de la Golden Boy Society au postat mesaje destul de dure la adresa lui Lino.

Nici Abi Talent nu s-a putut abține de la mesajele critice. Cântărețul a postat și el în secțiunea de story un mesaj destul de interpretabil.

“În 2020 vocea nu mai contează. În 2020 contează doar atitudinea și energia pe care o exprimi. Să faci lumea să râdă. Să fie interesată de ce faci tu în general. Un artist care livrează doar muzică și atât n-o să aibă niciodată succes longterm”, a scris Abi.

Între Alex Velea și Lino Golden nu pare să existe cale de împăcare, mai ales după colaborarea celui din urmă cu Abi Talent.

 

 

ADVERTISEMENT