Life

Scandalul nu s-a terminat! Lino Golden, Mario Fresh și Abi Talent îl atacă din nou pe Alex Velea

09.10.2020 | 17:23
Scandalul nu sa terminat Lino Golden Mario Fresh si Abi Talent il ataca din nou pe Alex Velea
Scandalul nu s-a terminat! Lino Golden, Mario Fresh și Abi Talent îl atacă din nou pe Alex Velea. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Scandalul dintre Alex Velea și foștii lui protejați, Lino Golden și Mario Fresh, nu a luat sfârșit. Cei doi au părăsit Golden Boy Society și au intrat în atenția publicului.

Schimburile de replici dintre ei nu s-au terminat, potrivit a1.ro. Plecarea celor doi cântăreți l-a afectat foarte tare pe Velea, dar și pe Antonia, care nu s-a abținut de la comentarii.

ADVERTISEMENT

Mario a declarat recent că separarea dintre ei s-a produs de mai mult timp din cauza părerilor diferite. Pe de altă parte, presa susține că Abi Talent a fost motivul certurilor, din moment ce s-a împăcat cu Lino Golden.

Scandalul nu s-a terminat! Lino Golden, Mario Fresh și Abi Talent îl atacă pe Alex Velea

Atât Lino Golden, cât și Mario Fresh au devenit cunoscuți cu ajutorul lui Alex Velea. Cântărețul l-a adoptat pe Lino și i-a oferit tot ce avea mai bun pentru a-l ajuta să-și îndeplinească visul.

ADVERTISEMENT

Recent, între ei s-a produs o ruptură după plecarea lui Lino Golden și Mario Fresh de la Golden Boy Society.

“Am început să avem păreri diferite, să facem muzică diferită, etc…Când nu mai rezonezi cu cineva mai bine cauți o variantă de mijloc (…) Fără el nu eram aici. Poate pe viitor o să mai auziți materiale cu el”, a spus iubitul Alexiei Eram cu câteva zile în urmă.

ADVERTISEMENT

Mario l-a cunoscut pe Alex Velea în 2008, pe când era doar un copil de 9 ani, însă cu multe visuri. Cântărețul i-a fost alături mereu și l-a ajutat să devină ce este acum. Mai mult, amândoi au participat la cel de-al treilea sezon “Asia Express”.

Mario Fresh a ales să abordeze situația cu calm și să nu-l pună într-o lumină proastă pe mentorul său. În schimb, Lino Golden l-a dezamăgit total pe Velea după ce s-ar fi apropiat de Abi Talent. Nu este vorba de o simplă prietenie, ci de o posibilă colaborare muzicală. Iar Abi Talent a fost într-un scandal cu Alex Velea pentru mult timp, în care s-au atacat pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Publicul susține că Abi este motivul rupturii dintre Lino Golden și “tatăl adoptiv”. Iar scandalul nu a luat sfârșit, iar un nou schimb de replici a pus fanii pe jar.

Lino Golden a postat recent un story cu un mesaj subtil la adresa lui Alex Velea, care a fost discutat și în platoul de la Antena Stars. “Oamenii care par/ pozează în bunătate și decență și lucruri frumoase pe exterior și pe dinăuntru sunt total opus. Îi știți și voi?”, a scris artistul.

Postarea respectivă este un mesaj subtil către Velea, mai ales că Antonia și restul membrilor de la Golden Boy Society au postat mesaje destul de dure la adresa lui Lino.

Nici Abi Talent nu s-a putut abține de la mesajele critice. Cântărețul a postat și el în secțiunea de story un mesaj destul de interpretabil.

“În 2020 vocea nu mai contează. În 2020 contează doar atitudinea și energia pe care o exprimi. Să faci lumea să râdă. Să fie interesată de ce faci tu în general. Un artist care livrează doar muzică și atât n-o să aibă niciodată succes longterm”, a scris Abi.

Între Alex Velea și Lino Golden nu pare să existe cale de împăcare, mai ales după colaborarea celui din urmă cu Abi Talent.

 

 

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink