Fotbal intern

Scandalul pe transferul lui Ionuț Șerban la Dinamo continuă. „S-au trezit după șapte ani că nu e bine?!”

05.05.2020 | 17:37
Scandalul pe transferul lui Ionut Serban la Dinamo continua Sau trezit dupa sapte ani ca nu e bine
ADVERTISEMENT

Ionuț Șerban a fost transferat în 2013 de Dinamo de la Sportul Studențesc, dar are o clauză specială în contract. În cazul în care nu își va mai prelungi înțelegerea cu formația din „Ștefan cel Mare”, „câinii” vor fi obligați să-i dea 1.000.000 de euro lui Vasile Șiman.

Vasile Șiman a lansat un atac la adresa lui Dinamo, în care îi ironizează spunând că în urmă cu șapte ani, nimeni nu a avut nimic de obiectat, în privința tranzacției, conform prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Vasile Șiman lansează un atac la adresa lui Dinamo

Vasile Șiman s-a enervat pe conducerea lui Dinamo, toate problemele intervenind când Ionuț Șerban a refuzat să-și prelungească înțelegerea cu „alb-roșii”, ceea ce înseamnă că Dinamo trebuie să-i plătească 1.000.000 de euro lui Vasile Șiman, conform unei clauze în contract.

„Nu cunosc aceste aspecte și nu sunt actuale pentru că este întrerupt campionatul. Nu se știe exact când vor începe antrenamentele și când se va terminatul campionatul.

ADVERTISEMENT

Vom discuta situații ipotetice când va fi situația de discutat și se pot găsi soluții. Totul este să se dorească. În orice conflict există o rezolvare dacă părțile doresc. Întrebarea este dacă doresc sau nu”, a mai spus Vasile Șiman.

„De ce nu s-a găsit o soluție să joace? Este Șerban cel mai slab jucător care a trecut prin Ștefan cel Mare în ultimii șapte ani? Acum s-au trezit că vai ce se va întâmpla. Păi timp de șapte ani nu s-au gândit la asta? Toată lumea face contracte și le respectă!

ADVERTISEMENT

Când l-au luat pe Șerban de la Sportul au semnat un contract despre care spun ei că nu e bun. Dar de Lazăr de ce nu spune nimeni nimic?”, se întreabă Vasile Șiman.

„Șerban nu mai poate fi revitalizat de Dinamo!”

Vasile Șiman nu crede că Dinamo îl mai poate revitaliza pe Ionuț Șerban: „Depinde ce puteam să fac eu cu jucătorul respectiv. Dacă Șerban era pus în valoare și reușea să se exprime, această discuție nu mai avea loc.

ADVERTISEMENT

Vrei să iei cu orice preț un jucător? Știi să îl pui în valoare după ce l-ai luat? Sunt cluburi care fac asta! Fac din jucători buni din cei care vin slabi. Și sunt alte cluburi catre transformă jucătorii buni în slabi”.

„Dacă ne uităm numai la minusuri, nu mai ieșim din casă. De ce se spune că la o echipă de fotbal îți trebuie un luptător, un marcator, un pasator și așa mai departe? Pentru că e greu să găsești toate calitățile într-un singur jucător”, a mai spus Vasile Șiman.

ADVERTISEMENT