ADVERTISEMENT
Life

Scandalul pentru moștenirea lui Ion Dolănescu, rezolvat în instanță. Hotărârea este definitivă

Autor: Cerasela Stafie | 22.10.2020 | 11:36
Scandalul pentru moștenirea lui Ion Dolănescu, rezolvat în instanță. Hotărârea este definitivă

Curtea de Apel București i-a dat câștig de cauză lui Ionuț Dolănescu într-un dosar ce privea un teren de 212 mp din București. Acest lucru s-a întâmplat după ce Primăria Capitalei a întârziat în a face apel unei hotărâri judecătorești.

ADVERTISEMENT

„Respinge apelul ca tardiv declarat. Definitivă”, au dispus judecătorii și, astfel, Ionuț a intrat în posesia proprietății de pe strada Sfinţilor, situată în vecinătatea vilei de pe strada Caimatei, al cărei proprietar este tot fiul cel mare al regretatului artist Ion Dolănescu, scrie spynews.ro.

Primăria București a avut termen 30 de zile pentru a ataca decizia inițială, care îi dădea câștig de cauză lui Ionuț, iar, cum acest lucru nu s-a întâmplat în timp util, fiul marelui interpret a avut câștig de cauză.

ADVERTISEMENT

Moștenirea lui Dolănescu, decisă în instanță

Averea lăsată în urmă de Ion Dolănescu era estimată la 1 milion de euro. In urma unui proces, judecătorii au stabilit că ambii băieți ai artistului vor beneficia de câte o jumătate din moștenire.

Frații Ionuț și Dragoș Dolănescu s-au luptat aproximativ 8 ani în instanță pentru bunurile lăsate în urmă de tatăl lor. Împărțirea a făcut ca lui Ionuț să-i revină vila din strada Caimatei, aflată în imediata vecinătate a terenului pe care l-a dobândit acum.

ADVERTISEMENT

Fiul cel mare al celebrului interpret de muzică populară și-a dorit extrem de mult obținerea casei respective, evaluată de experiți la peste 400000 de euro, pentru că aici a locuit și regretatul artist în ultimele zile ale vieții.

Fratele cel mic, Dragoș, a primit o vilă la Sinaia, evaluată la 290000 de euro, dar și terenuri situate în Prahova, Dâmbovița și Ilfov. Totodată, acestuia i-a revenit și o parte din locuința de pe strada Hagi Dina din București, evaluată la 6000 de euro.

ADVERTISEMENT

Anul acesta s-au împlinit 11 ani de la trecerea în neființă a marelui artist. Cei doi băieți ai săi nu sunt nici acum în relații bune, iar, anul trecut, la împlinirea a 10 ani de la moartea tatălui lor, au organizat fiecare câte un parastas.

Ultima dispută dintre frați a avut loc la începutul acestei luni și a debutat cu declarații sensibile făcute de Ionuț cu privire la statutul pe care mama fratelui său l-a avut în viața tatălui celor doi.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!