Life

Document oficial. Scandalul Reghe – Prodan se mută în instanță. Suma colosală de bani care a fost solicitată ca daune

Scandalul de proporții dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, care și-a consumat recent un episod ”fizic”, se mută în instanță. Sumă uriașă cerută ca daune.
25.09.2022 | 07:00
Document oficial Scandalul Reghe  Prodan se muta in instanta Suma colosala de bani care a fost solicitata ca daune
Scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan ajunge în instanță. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și fosta sa parteneră de viață, impresara Anamaria Prodan, a escaladat. Cei doi s-au bătut în plină stradă.

Scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan ajunge în instanță. Suma colosală de bani care a fost solicitată ca daune

De săptămâna viitoare, disputa dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, care și-a consumat vineri seara un episod de agresiune fizică fizică, se mută în instanță.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că între cei doi se află pe rol un proces intentat de antrenorul celor de la Neftchi Baku. Reghe îi cere impresarei să achite daune de 200.000 de lei pentru prejudiciile aduse vieții private.

Procesul intentat de Laurențiu Reghecampf a fost înregistrat la judecătorie în prima parte a acestui an. O primă înfățișare era programată în vară.

ADVERTISEMENT

Avocatul Aneimaria Prodan a depus atunci cerere de amânare pentru imposibilitate prezentare și speța s-a amânat. Verdictul este așteptat săptămâna viitoare.

Reghe și Prodan, din nou față în față?

Rămâne de văzut dacă Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se vor afla din nou față în față, la judecătorie.

ADVERTISEMENT

Reamintim că cei doi s-au luat la bătaie în cursul zilei de vineri. După conflict, ambii au apelat la 112 şi au susţinut că au fost agresaţi fizic de celălalt.

În urma acestui scandal, Poliţia Snagov a anunțat că au fost emise ordine de protecție provizorie pentru cei doi.

ADVERTISEMENT

”La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât și femeii respective. În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii”, se arată în comunicatul Poliţiei.

ADVERTISEMENT