Sport

Scandalul sexual cu un minor i-a ruinat lui Nicu Grameni cariera de crainic la Dinamo! „Nu există toleranță și compasiune față de acest subiect!”

Cariera de crainic a lui Nicu Grameni la Dinamo a fost ruinată după ce acesta a fost implicat într-un scandal sexual cu un minor.
03.06.2024 | 16:09
Scandalul sexual cu un minor ia ruinat lui Nicu Grameni cariera de crainic la Dinamo Nu exista toleranta si compasiune fata de acest subiect
Scandalul sexual cu un minor al lui Nicu Grameni i-a ruinat cariera de crainic la Dinamo! „Nu există toleranță și compasiune față de acest subiect!”. Sursa foto: Pagina de Facebook Dinamo București
ADVERTISEMENT

Cariera de crainic a lui Nicu Grameni la Dinamo a fost ruinată după ce acesta a fost implicat într-un scandal sexual cu un minor. Canalul de YouTube Justițiarul de Berceni a publicat un material video care l-a prins în fapt pe fostul organizator de competiții la CS Dinamo, echipa Ministerului Afacerilor Interne.

Scandalul sexual cu un minor al lui Nicu Grameni i-a ruinat cariera de crainic la Dinamo! „Nu există toleranță și compasiune față de acest subiect!”

Scandalul în care a fost implicat Nicu Grameni nu a rămas fără urmări. Într-un comunicat pe rețelele de socializare, Dinamo București a anunțat oficial ca va întrerupe orice legătură cu cel ce a fost crainic pentru formația din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Conducătorii alb-roșilor au declarat că nu există toleranță și compasiune față de acest subiect și că Dinamo nu poate să fie asociată astfel de comportament.

„Drumurile noastre se opresc aici!

Ultimul episod al “Justițiarului de Berceni”, văzut pe YouTube înaintea finalei de Liga Campionilor de pe “Wembley”, l-a avut în centrul atenției pe crainicul Nicu Grameni cu un subiect șocant pentru tot ce înseamnă Dinamo, suporteri, parteneri sau prieteni ai clubului.

ADVERTISEMENT

Nu există toleranță, nu există compasiune față de acest subiect! Dinamo nu poate fi asociat cu un astfel de comportament deviant de la viziunea clubului.

Începută în 2015, colaborarea noastră cu vocea unui profesionist al microfonului de stadion se oprește aici”, a transmis Dinamo București pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Siguranța copiilor trebuie să fie o prioritate și o normalitate în orice mediu”

Ba mai mult, formația din Ștefan cel Mare a mai transmis că Nicu Grameni este responsabil pentru ceea ce face, dar că o asemenea conduită nu poate fi acceptată la Dinamo, club unde prioritară este siguranța celor mici.

„Siguranța copiilor trebuie să fie o prioritate și o normalitate în orice mediu, iar clubul depune toate eforturile pentru ca micii fotbaliști să crească departe de tot ce înseamnă abuz.

ADVERTISEMENT

Dincolo de arenă, Nicu este responsabil pentru ceea ce face, este responsabil pentru familia Grameni, însă nu putem accepta o astfel de conduită în familia Dinamo!

Istoria și valorile ne obligă să mergem mai departe, să căutăm o altă voce la stația de amplificare, pe “Arc” sau pe Arenă, pentru următorul sezon de SuperLigă”, a mai transmis clubul din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT
"Dormim în camere separate noaptea". Adevărul despre căsnicia lor, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri
Moment de cotitură pentru România în fața Europei: suntem la 5 zile de...
Moment de cotitură pentru România în fața Europei: suntem la 5 zile de o premieră istorică sau de un potențial eșec
EXCLUSIV | Gică Popescu, petrecere secretă la Ciolpani, cu peste 100 de invitați!...
EXCLUSIV | Gică Popescu, petrecere secretă la Ciolpani, cu peste 100 de invitați! Un preot a oficiat uniunea, iar Gică Hagi a fost prezent la eveniment. FOTO
În Vaslui se câștigă la cireșe mai bine decât în Spania la căpșuni....
În Vaslui se câștigă la cireșe mai bine decât în Spania la căpșuni. Cu cât e plătita ziua de muncă
Schimbări uriașe în topul celor mai bogaţi români! Ion Țiriac a revenit pe...
Schimbări uriașe în topul celor mai bogaţi români! Ion Țiriac a revenit pe primul loc, după ce s-a prăbușit averea unui rival
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
CRESC SALARIILE! Ministerul MUNCII a publicat documentul așteptat de ANGAJAȚI
CRESC SALARIILE! Ministerul MUNCII a publicat documentul așteptat de ANGAJAȚI
Cum a aflat make-up artistul vedetelor că are cancer. Mesajul dureros transmis de...
Cum a aflat make-up artistul vedetelor că are cancer. Mesajul dureros transmis de soț
Superstiții de Înălțarea Domnului. Dacă faci asta, ai ghinion tot anul
Superstiții de Înălțarea Domnului. Dacă faci asta, ai ghinion tot anul
Doliu uriaș în showbiz! Este BREAKING NEWS pe toate posturile de știri!
Doliu uriaș în showbiz! Este BREAKING NEWS pe toate posturile de știri!
„Există dovezi clare că au fost daţi bani de către candidatul PSD pentru...
„Există dovezi clare că au fost daţi bani de către candidatul PSD pentru cumpărarea de voturi”. Radu Mihaiu, plângere penală împotriva Biroului Electoral Sector 2
O femeie celebră a cumpărat fosta vilă, de la Izvorani, a lui Irinel...
O femeie celebră a cumpărat fosta vilă, de la Izvorani, a lui Irinel Columbeanu. Despre cine este vorba