News

Scandalurile în care a fost implicat Costin Mărculescu. I s-au adus acuze grave: “M-a pus să trimit fete să se prostitueze”

11.06.2020 | 14:24
Scandalurile in care a fost implicat Costin Marculescu I sau adus acuze grave Ma pus sa trimit fete sa se prostitueze
Când va avea loc înmormântarea lui Costin Mărculescu. Trupul actorului a fost depus la capela bisericii "Sfântul Gheorghe Nou" din București. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Costin Mărculescu s-a remarcat atât prin talentul său de pe scena filmului și a teatrului românesc, cât și printr-o serie de scandaluri de răsunet pe care le-a avut în lumea mondenă din România.

Scandalurile în care a fost implicat Costin Mărculescu

O prezență constantă pe micile ecrane în ultimii ani, Costin Mărculescu a avut contre dure cu nume importante din țară. În ciuda aparențelor, actorul avea o personalitate destul de puternică și nu se ferea de declarațiile tăioase.

ADVERTISEMENT

Nu de puține ori, Mărculescu a intrat în conflict cu o serie de personaje de la cel mai înalt nivel al lumii artistice din România. Cel mai recent și probabil răsunător dintre ele este cel cu fostul său coleg din ”Liceenii”, Ștefan Bănică Jr.

Mărculescu, despre Bănică Jr.: ”Nu l-a iubit nici măcar pe tatăl său”

În 2019, un uriaș scandal a izbucnit după moartea Tamarei Buciuceanu Botez între doi colegi din Liceenii: Costin Mărculescu, în ofensivă, și Șetfan Bănică Jr., în apărare.

ADVERTISEMENT

Totul a pornit la scurt timp după ce s-a anunțat știrea că actrița a trecut în lumea celor drepți. Ștefan Bănică jr a avut prima reacție și a postat pe o rețea de socializare. “A murit Tamara. Noi ii spuneam tanti Tama. A plecat spre mai bine și nu a luat nimic cu ea.”

La această postare, Mărculescu a atacat foarte dur: “Asta a postat colegul și neprietenul meu ȘTEFAN BĂNICĂ jr. Tanti TAMA despre dispariția marei actrițe TAMARA BUCIUCEANU.

ADVERTISEMENT

EL care nu a iubit-o niciodată și care nu l-a iubit nici pe tatăl său marele actor ȘTEFAN BĂNICĂ senior care nu este la Bellu și care e la grămadă pe o cruce cu alții din familie la cimitirul Reînvierea…..”, a fost reacția actorului decedat de curând.

În replică, cântărețul nu a ieșit public cu vreo reacție, dar i-a transmis lui Mărculescu că îl va da în judecată dacă îi mai pomenește numele.

ADVERTISEMENT

…Și Mărculescu i l-a pomenit, după moartea Cristinei Țopescu

Moartea Cristinei Țopescu din ianuarie 2020 a readus în atenția publică războiul rece dintre Costin Mărculescu și Ștefan Bănică Jr.

În acest context, Mărculescu a lansat un nou atac dur la adresa colegului său din  Liceenii. Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, Mărculescu îi amintește lui Bănică Junior că în 1993, pe vremea când forma un cuplu cu fiica comentatorului sportiv Cristian Țopescu, ”a bătut-o de zeci de ori, inclusiv în public”.

”A murit inegalabila jurnalistă și om de televiziune CRISTINA ȚOPESCU fata CELEBRULUI CRISTIAN ȚOPESCU. Cineva a spus acum la TV că nu a venit nimeni să îi aprindă o lumănare.

Să vină să îi aprindă colegul meu ȘTEFAN BĂNICĂ Junior, care atunci cănd erau iubiți în anii 1993 a bătut-o de zeci de ori inclusiv în public ca și pe Nadia Comăneci și toate celelalte iubite și soții”, a scris Costin Mărculescu pe contul său de Facebook.

Mărculescu, scandal mare cu Nicoleta Voicu

În 2018, Mărculescu a intrat în dispută dură cu Nicoleta Voicu, asta după ce acesta a scris despre relaţiile intime pe care le-ar fi avut cu alte vedete.

La rândul ei, Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorghe Turda, i-a declarat război artistului.

”Loveşti în artişti care sunt mult peste nivelul tău! Costin Mărculescu, te rog să încetezi cu acest comportament abject. Împroşti cu noroi o muncă titanică. Sunt foarte mânioasă pe tine, Costin! Nu-i declar lui război, ci acțiunilor pe care le face. Cred că mâhnirea e un amestec de supărare cu dezamăgire.

În materialele pe care le-am văzut au apărut doi artiști mari, venind cu astfel de dezvăluiri aruncăm o pată asupra tuturor artiștilor. Îl vizez pe Costin, nu e război. Sunt prietenă cu una dintre soțiile celui pomenit.”, a declarat Nicoleta Voicu, la Acces Direct.

La această replică, Mărculescu spunea: “Nicoleta Voicu, ca mulți alţi habarnişti şi băgători de seama, să stea în banca lor! Eu știu ce am făcut eu în viață. Ea de ce a venit aici, în calitate de ce?”, a spus și Costin Mărculescu, în 2018, la emisiunea Acces Direct.

S-a certat și cu familia Zăvoranu

În 2012, Costin Mărculescu a intrat în conflict cu Mărioara Zăvoranu, mama Oanei Zăvoranu. Tot conflictul a pornit de la niște declarații ale lui Mărculescu în presa tabloidă în care o acuza pe Oana de adulter.

Afirmațiile actorului au deranjat-o foarte mult pe Mărioara Zăvoranu, mama Oanei. Acesta a afirmat că Oana s-a împăcat cu mama ei pentru bani.

“Eu sunt rezistent”, s-a lăudat Mărculescu. “Eu şi mai şi”, i-a replicat Mărioara Zăvoranu. “De ce i-ai spus Oanei că e curvă?”, l-a luat aceasta la rost.

“Am spus asta acum un an. În DEX scrie că aşa se cheamă o femeie care duce o viaţă destrăbălată sau comite adulter”, a explicat acesta. “Atunci puteai să-i spui că e o soţie adulteră, suna altfel”, i-a replicat, scurt, Mărioara.

“Aşa, pot şi eu să te jignesc. Vrei să-ţi zic şi eu că eşti un gunoi?”, i-a mai spus ea. “În gaşca asta făcută de Pepe erau numai nulităţi. Pentru Oana sunteţi nimeni. Ea îl ruga pe Pepe să îţi dea haine. Eşti prieten cu Pepe şi sunteţi nişte fripturişti”, s-a enervat Mărioara, care nu a fost deloc convisă de cariera lui Mărculescu şi mai ales de calităţile lui vocale: “Ragi ca o vacă atunci când cânţi”, a concluzionat ea, conform Click.

De la ”mama Zăvoranu” a trecut la un scandal cu fiica, Oana

Peste doi ani, Oana Zăvoranu i-a luat locul mamei sale în scandalul cu Costin Mărculescu. După despărțirea sa de Pepe, Oana l-a acuzat pe Mărculescu de faptul că o vorbește de rău.

Ea l-a numit alcoolic şi spunea că a avut de multe ori de suferit din cauza lui.

“Eu nu dau în oamenii căzuţi la pământ. Eu pe omul asta l-am ajutat de multe ori. După ce m-am despărţit eu de Pepe, din prostituată nu m-a scos. Eu mă certam cu Pepe să-i dea şi lui o cămaşă, o haină, şi el îmi zicea să-l las cu săracul meu.

După despărţirea de Pepe, m-a făcut albie de porci, iar eu am făcut greşeala să-l primesc în casă şi nu am mai scăpat de el. Era ca o sugativă, tot ce primea alcool el a băut şi după a pus apă în sticlă. Mi-a băut şi spirtul.”, a spus Oana, conform SpyNews.

Costin nu s-a lăsat mai prejos și a declarat voalat că vedeta este o “mahalagioaică “:“Oana Zăvoranu este fosta mea prietenă. Nu ne-am întors unul împotriva celuilalt, pur şi simplu s-au răcit relaţiile după divorţul de Pepe.

Oana este o mahalagioaică, o gloancă, o curvă. O femeie care îşi înşală soţul se numeşte curvă! Dacă se numeşte altcumva, îmi fac eu „mea culpa”.  Putea să se culce cu cine vrea ea fără să afle soţul ei. Ea pentru o … a renunțat la soţ, la familie, la prieteni, la tot”, a declarat Mărculescu în 2014.

Mărculescu, acuzat că e ”pește” de Carmen Pleșa

În 2011, Costin Mărculescu era la cuțite cu o fostă colaboratoare în afaceri, Carmen Pleșa. Aceasta l-a atacat fără menajamente și a vorbit inclusiv de orientările sexuale ale acestuia.

”Eu lucram cu el și mi-a făcut o fază la un moment dat. M-a trimis în birou să vorbesc cu o persoană care mi-a propus destul de direct să trimit fetele despre care eu cred că nu s-ar mai preta la statul de model să se prostitueze.

”Era vorba despre Japonia și s-a vehiculat o sumă de 400 de dolari. Cred că ar putea să fie homosexual, pentru că îmi spuneau băieții din firmă că cerea favoruri sexuale”, a declarat Carmen Pleșa în cadrul emisiunii Poveștiri Adevărate.

În replică, Mărculescu a ieșit atunci public și a susținut că Pleșa l-a acuzat de diverse lucruri, însă niciodată nu a adus dovezi spuselor sale. ”Camen Pleșa mi-a adus 60 de acuzații și nu a putut să probeze niciuna dintre ele.

Într-o țară civilizată în care există justiție și organe competente care își fac treaba, această mitomană paranoică și psihopată ar fi trebuit să nu umble pe stradă, ci să fie într-o cămașă de forță la un spital de nebuni. Pentru că în șase ani nu poți să aduci o sută de miliarde de acuzații grave și să nu aduci dovezi.”, a spus Mărculescu atunci.

Mărculescu, conflict și cu prietenul Dan Capatos

Omul care l-a chemat de cele mai multe ori la TV în toată cariera, Dan Capatos, a avut un schimb dur de replici cu actorul Costin Mărculescu în 2014.

După ce Mărculescu tocmai se despărțise de soție, Capatos spune că acesta a devenit un parazit și că se complace în acest lucru.

”Ca să nu se înţeleagă faptul că noi ne-am adunat aici ca să dăm în Mărculescu. Îi spun de ani de zile şi cred că sunt omul care l-a adus în emisiune de sute de ori, îi spun că sunt oameni cu adevărat cu probleme, fără mâini, fără picioare, care se chinuie să reziste.

El vrea doar să apară la televizor şi să trăiască din asta, deşi are o sănătate de bivol şi are un cap cu care ar putea să facă alte lucruri. A devenit un parazit şi se complace în situaţia asta”, a povestit Dan Capatos la o ediție a emisiunii ”Un show păcătos”.

ADVERTISEMENT