Sport

Scandări rasiste ale fanilor Bosniei la adresa României! Ce au pățit suporterii „tricolorilor” la Zenica

Fanii Bosniei au folosit scandări rasiste la adresa României în timpul duelului din grupa B a Ligii Națiunilor, iar galeriile celor două formații se află una lângă alta.
07.06.2022 | 22:39
Scandari rasiste ale fanilor Bosniei la adresa Romaniei Ce au patit suporterii tricolorilor la Zenica
Scandări rasiste ale fanilor Bosniei la adresa României.
ADVERTISEMENT

Fanii Bosniei au început să scandeze împotriva „tricolorilor” chiar în momentul în care rezervele lui Edi Iordănescu se duceau către vestiare.

Scandări rasiste ale fanilor Bosniei la adresa României

Fanii Bosniei au avut scandări rasiste la adresa României, ținta principală fiind în primul rând suporterii „tricolorilor”, pe care i-au numit „țigani”.

ADVERTISEMENT

Și la intonarea imnului României, bosniecii au huiduit și fluierat pe toată durata momentului. Fanii naționalei s-au auzit mai tare decât cei ai Bosniei de-a lungul partidei, momente în care suporterii adverși au încercat să îi acopere cu fluierături.

Tribunele au „înghețat” în minutul 19, când George Pușcaș a scăpat singur cu portarul Bosniei, pe care l-a driblat, însă mingea trimisă de el a fost respinsă pe linia porții de un adversar.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu are încredere maximă în jucătorii săi

Chiar dacă în duelul României cu Muntenegru, scor 0-2, jucătorii săi au greșit destul de mult, în special căpitanul Vlad Chiricheș, selecționerul Edi Iordănescu nu se dezice de niciun fotbalist și a declarat că are în continuare încredere în ei:

În primul rând, încrederea mea în jucători e intactă, analiza mea a fost profundă și complexă, mai ales că am lucrat cu mulți dintre jucătorii naționalei și îi știam.

ADVERTISEMENT

Eu nu mă schimb în funcție de un rezultat sau o stare de spirit. Am încredere că putem produce rezultate infinit mai bune. Trebuie să ne luptăm cum momentul, cu adversarul și cu piedicile și dacă vom fi puternic, cu siguranță vom face și rezultate”.

„Mi-e foarte ușor să ies și să spun că e doar responsabilitatea mea… cu siguranță e a mea, dar dacă vrem să progresăm, trebuie să ne înțelegem momentul, defectele, să vedem unde greșim și să facem un plan pentru viitor și doar atunci vom putea să acționăm. E ca atunci când afli boala de care suferi, ca apoi să începi să-ți administrezi medicamentul. 

ADVERTISEMENT

Vă garantez, sub cuvânt de onoare, că nu e vorba de atitudine, nu e vorba de un grup care intră neinteresat, e cu totul altceva. Poate asta pare, dar e cu totul altceva. E un grup afectat, care are frica meciurilor cu miză”, a mai spus Edi Iordănescu înainte de partida cu Bosnia.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,50 este cota pentru „1 solist” la meciul România – Finlanda. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT