Sport

Scandări xenofobe ale fanilor români la meciul cu Belarus! Ultrașii se joacă cu primejdia și i-au insultat pe unguri

Fanii naționalei româniei au avut mai multe scandări xenofobe la meciul cu Belarus, ultrașii continuând rivalitatea cu Ungaria.
28.03.2023 | 23:23
Scandari xenofobe ale fanilor romani la meciul cu Belarus Ultrasii se joaca cu primejdia si iau insultat pe unguri
Scandări xenofobe ale fanilor români la meciul cu Belarus
ADVERTISEMENT

Suporterii „tricolorilor” au scandat în a doua repriză, timp de zece minute, mai multe cântece împotriva maghiarilor, într-un moment în care naționala României poate suferi din cauza lor și să fie aspru pedepsită pentru următoarele meciuri.

Scandări xenofobe ale fanilor români la meciul cu Belarus

Ultrașii români au avut mai multe scandări și mesaje xenofobe la meciul cu Belarus, ceea ce poate conduce la o suspendare a terenului pentru următoarele meciuri ale naționalei României, într-un moment în care „tricolorii” au nevoie de încurajări.

ADVERTISEMENT

Prima repriză a fost exemplară pentru fani, aceștia încurajând echipa națională și prezentându-se în număr mare ținând cont și de vremea nefavorabilă și de ziua și ora meciului cu Belarus.

În a doua repriză, ultrașii nu s-au mai putut abține și au început să aibă scandări xenofobe. „Pentru băieții în negru se pare că nu mai contează nimic altceva, ei își duc propriile războaie, deși pe teren este reprezentativa unei țări, care sprijină un război inutil”, a fost reacția comentatorilor.

ADVERTISEMENT
  • 27.837 de fani au fost prezenți pe Arena Națională la meciul cu Belarus
Ultrașii României
Ultrașii României

Nici fanii maghiari nu s-au lăsat mai prejos

Fanii maghiari au afișat la meciul dintre Ungaria și Estonia, scor 1-0, un steag cu harta istorică a țării, motiv pentru care ultrașii români s-au simțit provocați de aceștia.

„Pentru cine nu cunoaște subiectul și cât de scandaloasă este această măsură, în partea de jos a acestui colaj este harta Ungariei Mari, una în care pe lângă multe alte teritorii ale statelor vecine, inclusiv Transilvania este în interiorul granițelor Ungariei.

ADVERTISEMENT

Ne amintim cu dezgust toate măsurile abuzive ale UEFA împotriva naționalei României, când pentru non-motive, echipa noastră a fost sancționată usturător repetat.

O organizație care se bate cu pumnul în piept că nu acceptă imixtiunea politică în fotbal, dar arată acum că se face preș în fața Guvernului de la Budapesta.

ADVERTISEMENT

Același Guvern de la Budapesta, care de ani de zile își manifestă pretențiile revizioniste”, a fost reacția ultrașilor pe rețelele de socializare imediat după ce maghiarii au anunțat că vor afișa steagul istoric.

ADVERTISEMENT