Fotbal international

Scapă FCSB de cel mai periculos jucător al lui Mlada Boleslav? Golgheterul Cehiei, ofertat de Lokomotiv Moscova

13.08.2019 | 15:04
Scapa FCSB de cel mai periculos jucator al lui Mlada Boleslav Golgheterul Cehiei ofertat de Lokomotiv Moscova

FCSB ar putea scăpa de cel mai periculos jucător al celor de la Mlada Boleslav la meciul retur din turul 3 preliminar al Europa League care are loc joi, 15 august, de la ora 20.00, în Cehia. Nikolay Komlichenko nu a fost inclus în lot pentru partida câștigată de Mlada în fața celor de la Sparta Praga, scor 4-3, și sunt șanse ca acesta să nu fie folosit nici joi seara cu vicecampioana României.

FCSB poate scăpa de cel mai periculos jucător al lui Mlada Boleslav

Nikolay Komlichenko, atacantul în vârstă de 24 de ani al celor de la Mlada Boleslav, este foarte aproape să prindă un transfer în Rusia, iar golgheterul din sezonul 2018 – 2019 din Cehia nu vrea să riște o accidentare în partida retur cu FCSB din turul 3 preliminar al Europa League deoarece șansele ca mutarea să se concretizeze în această săptămână sunt mari, conform teamfeed.co.uk.

Lokomotiv Moscova și Mlada Boleslav sunt în negocieri avansate pentru transferul lui Nikolay Komlichenko, iar gruparea din Rusia este dispusă să plătească pentru atacantul în vârstă de 24 de ani nu mai puțin de 4 milioane de euro. Jurnalistul Jan Maly care lucrează pentru isport.cz anunță gruparea din Moscova va face plata în următoarele zile ceea ce înseamnă că șansele ca Mlada să îl folosească cu FCSB sunt mici.

Komlichenko în momentul în care a fost prezentat oficial la Mlada Boleslav

“Lokomotiv Moscova e gata să facă plata în câteva zile!”

“Mlada Boleslav e pregătită să îl piardă pe Nikolay Komlichenko! În sezonul trecut a înscris 29 de goluri, un record pentru campionatul de aici. A fost cel mai bun marcator, iar cei de la Lokomotiv Moscova sunt gata să facă plata în câteva zile. A mai dat și 7 pase decisive. El a jucat în meciul din România, dar nu știu ce se va întâmpla acum”, anunță jurnalistul Jan Maly, conform gsp.ro.

Meciul retur din turul 3 preliminar al Europa League dintre Mlada Boleslav și FCSB se joacă joi, 15 august, de la ora 20.00. Turul de pe stadionul “Marin Anastasovici” s-a terminat la egalitate, scor 0-0. Partida este transmisă de PRO TV, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.