Life

Scăpăm de Mercur retrograd, dar planeta rămâne în zodia Vărsător. Efectele asupra tuturor

17.02.2021 | 11:15
Scapam de Mercur retrograd dar planeta ramane in zodia Varsator Efectele asupra tuturor
Mercur nu va mai fi retrograda în zodia Vărsător, dar rămâne în traznit direct din 21 februarie în același semn. Foto: mypandit.com
ADVERTISEMENT

Mercur nu va mai fi retrograd din 21 februarie 2021, dar planeta înțelepciunii rămâne în zodia Vărsător, în tranzit direct. Fenomenul astral a fost unul de scurtă durată (de pe 30 ianuarie până pe 20 februarie), însă efectele se vor simți multe luni de acum încolo.

De fiecare dată când Mercur este în fază retrogradă într-o anumită zodie el ne împinge să învățăm anumite greșeli. Se spune că Mercur are abilitatea de a ne pune în fața greșelilor karmice și tocmai de aceea în astfel de perioade ne simțim constrânși și cumva apăsați de aproape orice fleac.

ADVERTISEMENT

Mercur revine în tranzit direct, așadar, din 21 februarie dar rămâne în zodia Vărsător. Putem respira oare ușurați având în vedere că nu mai e Mercur retrograd? Nu prea, căci perioada asta de liniște nu va dura mult, dar despre următoarea fază retrogradă vom vorbi în perioada care urmează.

Mercur nu mai e retrograd din 21 februarie, dar rămâne în zodia Vărsător

Berbecii vor avea parte de prietenii noi. Este momentul să-și mărească anturajul și să aleagă foarte bine oamenii cu care vor să pornească la drum.

ADVERTISEMENT

Taurii au avut de învățat din această perioadă scurtă de Mercur retrograd în Vărsător să se ocupe mai mult de ei, de sufletul lor, să nu mai pună munca pe primul loc.

Gemenii vor fi în continuare destul de confuzi cu privire la anumite situații din viața lor. Vor avea parte de tot soiul de revelații după data de 21 februarie.

ADVERTISEMENT

Racii au de făcut alegeri importante din punct de vedere investițional. Pentru ei, această perioadă este una extrem de importantă pentru că au șansa să-și umple buzunarele.

Scorpionii, puși în situații complicate

Leii încep să rupă anumite legături toxice. Își vor da seama că nu pot continua pe drumul lor cu anumite persoane care le-au trădat încrederea.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au în față o perioadă în care trebuie să aplice diplomația. Pornirile lor s-ar putea să nu mai fie tolerate de cei din jur.

ADVERTISEMENT

Balanțele se concentrează asupra familiei și a casei. Vor face tot felul de modificări pentru bunăstarea lor generală.

Scorpionii sunt puși în fața unor situații destul de complicate din punct de vedere emoțional cărora trebuie să le facă față cu multă răbdare.

Săgetătorii reușesc să-și adune gândurile și să se concentreze asupra schimbărilor esențiale din viața lor.

Capricornii pun tot felul de întrebări incomode pentru superiorii lor și au parte de revelații cu privire la cum să-și gestioneze munca.

Vărsătorii au parte și ei de momente interesante. Vor fi extrem de preocupați de carieră și vor face salturi calitative în acest sens.

Peștii fac eforturi uriașe să îndrepte anumite greșeli ale trecutului sau vorbe care au făcut rău.