Life

Scăpăm de Mercur retrograd pe 23 iunie! Planeta își continuă tranzitul normal în zodia Gemeni. Ce ne așteaptă

Scăpăm de Mercur retrograd pe 23 iunie! Planeta comunicării și a lecțiilor de viață își va continua tranzitul direct în zodia Gemeni.
16.06.2021 | 14:35
Scapam de Mercur retrograd pe 23 iunie Planeta isi continua tranzitul normal in zodia Gemeni Ce ne asteapta
ADVERTISEMENT

Din 23 iunie, nu mai avem Mercur retrograd, deocamdată. Planeta a intrat în mișcarea retrogradă pe 30 mai în zodia Gemeni și a adus o serie de lecții de viață deja pentru mai multe zodii.

Mercur va ieși din faza retrogradă la trei zile după ce Jupiter va avea o mișcare aparent retrogradă. Reluarea mersului direct în Gemeni aduce stabilitate acolo unde exista haos și perspective inedite de viitor.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ (Fecioară, Taur, Capricorn) sunt pregătite pentru marele asalt al succesului lor. Fecioarele sunt ceva mai rezervate și ele încheie niște capitole importante care au legătură cu imaginea lor publică.

Mercur nu va mai fi retrograd din 23 iunie. Efectele asupra zodiilor

Taurii și Capricornii în schimb vor fi pe val din punct de vedere profesional. Meritele lor vor fi recunoscute așa cum merită, iar eforturile lor răsplătite cu bani frumoși.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) vor încheia și ele niște capitole complicate. Gemenii sunt puși în fața unor fapte împlinite pe care trebuie să le gestioneze cu mai multă atenție.

Vărsătorii fac eforturi consistente în a se integra în noi cercuri sociale și au parte numai de câștiguri pe toate planurile.

ADVERTISEMENT

Balanțele se redresează și ele și beneficiază de sprijin din partea celor dragi în proiectele lor personale. Unele s-ar putea să facă investiții destul de serioase.

Zodiile de foc (Săgetător, Leu, Berbec) își recunosc anumite greșeli și dau dovadă că au învățat foarte multe lucruri în urma tranzitului retrograd al lui Mercur.

ADVERTISEMENT

Scorpionii simt nevoia unui restart

Săgetătorii pot începe relații noi, fie că e vorba de prietenie sau iubire. Lucrurile se așază armonios în viața lor. Berbecii sunt puși în situații în care pot dovedi că sunt capabili de lucruri extraordinare.

Leii au o perioadă bună pe plan sentimental. Se deschid porțile iubirii pentru ei, iar efectele se vor simți ceva mai bine la începutul lunii iulie.

Zodiile de apă (Rac, Pești, Scorpion) trag și ele niște învățături în urma lui Mercur retrograd. Racii călătoresc și au parte de multă dragoste.

Peștii definitivează niște schimbări începute de câteva luni. Scorpionii fac schimbări în mediul în care locuiesc sau muncesc. Simt nevoia unui restart în viața lor.

Așadar, Mercur lasă o serie de lucruri bune în urmă, evident pentru cei care au ochi să vadă și urechi să audă.

 

ADVERTISEMENT