Life

Scăpăm de Mercur retrograd pe 4 februarie 2022! Ce lecție de viață învață fiecare zodie

Scăpăm de Mercur retrograd pe data de 4 februarie 2022! Planeta își va continua tranzitul direct în zodia Capricorn. Ce lecții de viață învață fiecare zodie?
28.01.2022 | 13:30
Scapam de Mercur retrograd pe 4 februarie 2022 Ce lectie de viata invata fiecare zodie
Mercur retrograd - fenomenul astrologic se încheie pe 4 februarie 2022. Foto: shondaland.com
ADVERTISEMENT

Mișcarea retrogradă a lui Mercur se încheie pe 4 februarie 2022, dată de la care planeta comunicării își va continua tranzitul direct în zodia Capricorn.

Mercur retrograd are rolul de a ne deschide ochii, de a ne arăta calea pe care trebuie să mergem pentru a evita anumite greșeli ale trecutului.

ADVERTISEMENT

Fiecare zodie va rămâne cu ceva în urma acestui fenomen, după cum urmează.

Scăpăm de Mercur retrograd pe 4 februarie 2022: cu ce rămâne fiecare zodie

Berbecii învață să fie mai cumpătați din punct de vedere financiar. Pentru ei, lunile care vor urma vor fi ca un test în care trebuie să dovedească faptul că știu să aibă grijă de fiecare leu care le intră în buzunar.

Taurii trebuie să învețe să discearnă vorbele dulci de intenții. Au fost înconjurați multă vreme de tot felul de binevoitori care s-au dovedit a fi niște oameni falși.

ADVERTISEMENT

Gemenii trebuie să învețe lecția smereniei. Dacă renunță la orgoliu și la vanitate, pot aduce mai departe decât și-au propus vreodată.

Lecția modestiei este cea pe care Racii trebuie să și-o însușească. Cât despre Lei, aceștia trebuie să învețe mai puțin temperamentali. Tendințele de a le dicta celorlalți ce să facă trebuie să dispară.

ADVERTISEMENT

Fecioarele trebuie să nu își mai ignore inituiția. Ele iau cele mai bune decizii dacă merg pe ce le spune inima. Acest lucru nu este valabil, însă, în cazul Balanțelor. Ele trebuie să treacă prin filtrul rațiunii fiecare hotărâre pe care o iau, mai ales din 4 februarie încolo.

Peștii vor iubi diferit

Scorpionii trebuie să facă diferența între a fi și a avea. Pot ajunge să facă multe confuzii, iar în final realizează că fericirea lor nu vine din lucrurile materiale.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii trebuie să renunțe la tendința de a acapara totul în jur. Se impun de multe ori într-un mod neplăcut, sufocându-i pe ceilalți cu ideile lor.

Capricornii trebuie să învețe și ei lecția modestiei. Cum spune și proverbul: lauda de sine nu miroase-a bine!

Vărsătorii vor pune mai mult preț pe sănătatea lor. Până acum s-au concentrat foarte tare pe a acumula cât mai multe bunuri.

Peștii trebuie să învețe să iubească. Luna februarie le aduce multe motive de iubire în plan sentimental, dar au nevoie să ia lucrurile diferit într-o relație. În primul rând, fără gelozii!

 

ADVERTISEMENT