Life

Scăpăm de Mercur retrograd! Planeta își reia mersul direct în zodia Balanță. Ce vești primesc Scorpionii

Scăpăm de Mercur retrograd în zodia Balanță pe 18 octombrie 2021. Planeta își va relua mersul direct în același semn de aer.
07.10.2021 | 10:40
Scapam de Mercur retrograd Planeta isi reia mersul direct in zodia Balanta Ce vesti primesc Scorpionii
Scăpăm de Mercur retrogrvd în zodia Balanță pe 18 octombrie 2021. Foto: foreverconscious.com
ADVERTISEMENT

Mercur își reia mersul direct din 18 octombrie 2021 în zodia Balanță. Vor apărea o serie de noi situații care mai de care mai interesante pentru multe zodii.

Perioada de retrogradare care se termină pe 18 octombrie lasă urme adânci în sufletele multor nativi. Efectele se vor resimți abia în următoarele săptămâni.

ADVERTISEMENT

Mercur îngreunează comunicarea cu ceilalți și va continua să o facă. Planeta înțelepciunii a scos la iveală o serie de lacune și și-a pus amprenta în special pe relațiile profesionale.

Ce urmează după ce Mercur nu va mai fi retrograd în zodia Balanță

Berbecii devin mai tranșanți cu privire la o serie de aspecte ce țin de organizarea în familie. Nativii de foc vor să facă totul după capul lor, dar unele persoane din familie se vor opune.

ADVERTISEMENT

Taurii renunță la anumite idealuri. Vor începe tot felul de proiecte noi și se vor supune unor reguli pe care până acum le-au ignorat cu desăvârșire.

Gemenii sunt prinși cu treabă. Mercur retrograd le-a dat suficiente resurse și pârghii pentru a finaliza niște proiecte ținute în stand-by.

ADVERTISEMENT

Racii primesc ajutor de unde nu se așteaptă. Sunt puși în fața unor situații complicate și au de făcut o serie de alegeri decisive.

Leii au parte de o perioadă de analiză. Vor să se documenteze suficient de bine pentru o hotărâre de care va depinde viitorul lor.

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt din ce în ce mai pregătite să facă față unor situații de criză. Se pun la punct cu o serie de evenimente la care sunt nevoite să participe, chiar dacă nu le place.

ADVERTISEMENT

Balanțele sunt cele mai avantajate în perioada care urmează, în special din punct de vedere financiar. Mercur le-a adus suficiente idei profitabile.

Scorpionii primesc vești bune

Scorpionii primesc vești ceva mai bine cu privire la traiectoria lor profesională. Se simt extrem de bine pregătiți pentru tot ce urmează în viața lor.

Săgetătorii au parte de momente spectaculoase din punct de vedere sentimental. Se simt iubiți și apreciați.

Capricornii lasă de la ei în conflictele cu cei din jur. Dau dovadă de multă perspicacitate și au numai de câștigat.

Vărsătorii au tot felul de idei și scenarii în plan. Unele dintre ele se vor dovedi a fi fezabile, altele nu.

Peștii sunt determinați să spună tot ce au pe suflet. Fac ce fac și ajung mereu în situații complicate, în care simt nevoia să se plângă cuiva.