Life

Scăpăm de Pluto retrograd în zodia Capricorn pe 8 octombrie 2022! Pentru cine se face dreptate

Ce se întâmplă din 8 octombrie 2022? Este data în care Pluto nu va mai fi retrograd în zodia Capricorn. Multe zodii sunt avantajate.
30.09.2022 | 15:37
Scapam de Pluto retrograd in zodia Capricorn pe 8 octombrie 2022 Pentru cine se face dreptate
Pluto nu va mai fi retrograd în zodia Capricorn din 8 octombrie. Foto: askastrology.com
ADVERTISEMENT

Pluto părăsește aspectul retrograd în zodia Capricorn începând cu data de 8 octombrie 2022. Se vor produce multe evenimente menite a le ușura viețile zodiilor.

Pluto iese din faza retrogradă din 8 octombrie 2022

Pluto a fost retrograd în Capricorn începând cu sârșitul lunii aprilie. Timp de 5 luni, planeta a pus cap la cap o serie de tensiuni care mocneau, iar odată cu Luna Plină din Berbec și repunerea în mișcare directă vom avea parte de revelații majore.

ADVERTISEMENT

Multe din lucrurile pe care le știam într-un fel, chiar la nivel planetar, se vor dovedi a fi exact pe dos. Se schimbă toate energiile, mai precis cele negative se pot transforma în pozitive, iar cele pozitive în energii negative.

Odată ce scăpăm de Pluto retrograd, vom realiza fie că am fost induși în eroare în diferite teme, fie că am acționat impulsiv, lipsindu-ne o serie de informații importante.

ADVERTISEMENT

Cei pentru care se poate face dreptate mai ales pe plan sentimental sunt, de departe, Leii, Scorpionii și Peștii. Aceste trei zodii realizează care sunt lucrurile de care e bine să țină cont de acum înainte ca să se repună pe picioare sufletește.

Leii sunt cei mai energici, sunt nativii care au avut cel mai mult de învățat la nivel amoros. Scorpionii fac pace cu anumite aspecte nefavorabile ale trecutului lor, iar unii pot fi ceva mai romantici, luând pe toată lumea prin surprindere cu tandrețea lor.

ADVERTISEMENT

Peștii recunosc greșelile făcute în relația lor de iubire și o iau de la zero.

Berbecii pun mai mult preț pe muncă, pe calitățile lor. Vor fi răsplătiți pentru felul în care se implică. Taurii și Gemenii se mai pot lovi de anumite circumstanțe nefavorabile în relațiile cu oamenii.

Fecioarelor li se dă dreptate. Săgetătorii au noroc în toate

Racii trec printr-o perioadă de transformare spirituală. Pluto retrograd le-a dat destule bătăi de cap. Abia de acum vor reuși să vadă adevărul așa cum este el, realitatea nefardată.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au parte de lucruri favorabile. Iese la iveală că au fost vizionare, căci multe dintre teoriile lor vor fi confirmate acum de fapte care nu mai pot fi ascunse.

Balanțele pot avea în continuare probleme în relaționarea cu cei din jur. Capacitatea lor de a face diferența între adevăr și minciună este în continuare una redusă. Pot fi ușor de păcălit mai ales în prima jumătate a lui octombrie.

Săgetătorii sunt expuși unor situații favorabile. Au noroc în tot ce își propun și bine ar fi să profite de perioada asta. Pluto le las în dar o serie de succese, unele chiar puse în brațele lor, peste noapte.

Capricornii și Vărsătorii finalizează niște acțiuni care au legătură cu sinele. S-ar putea să facă o serie de schimbări și în planul material. Unii se mută în casă nouă ori își schimbă locul de muncă.

ADVERTISEMENT