Life

Scapi de muște fără să folosești insecticid cu această soluție simplă. Oricine o poate face acasă, cu ingrediente din bucătărie

Elimină muștele fără a apela la insecticid cu un truc util și ușor. Toată lumea îl poate aplica în casă, e nevoie de puține produse.
31.05.2024 | 15:06
Scapi de muste fara sa folosesti insecticid cu aceasta solutie simpla Oricine o poate face acasa cu ingrediente din bucatarie
Elimină muștele fără a apela la insecticid cu un truc util și ușor. Toată lumea îl poate aplica în casă, e nevoie de puține produse. Sursa foto: healthline.com
ADVERTISEMENT

Scapi de muște fără să folosești insecticid cu această soluție simplă. Oricine o poate face acasă, cu ingrediente din bucătărie. Descoperă în rândurile de mai jos cum poți să le împiedici să mai intre în interior.

Elimină muștele fără a apela la insecticid cu un truc util și ușor. Toată lumea îl poate aplica în casă, e nevoie de puține produse

Elimină muștele fără a apela la insecticid cu un truc util și ușor. Toată lumea îl poate aplica în casă, e nevoie de puține produse. Și unde mai pui că nu trebuie să scoți bani din buzunar sau să mergi la magazin.

ADVERTISEMENT

Soluția se prepară extrem de ușor cu ingrediente pe care le ai în bucătărie. Aceasta se face dintr-un amestec format din apă și ardei iute. Se folosește o cantitate de 250 de ml de apă și 1-2 lingurițe de ardei iute măcinat.

Această legumă are rolul de a respinge insectele care intră în locuință. E foarte important să se amestece bine și să se pună soluția într-o sticlă cu pulverizator pentru a împrăștia simplu și ușor acest insecticid natural.

ADVERTISEMENT

Concret, se pulverizezea acest spray cu apă și ardei iute în jurul casei. În felul acesta muștele care mișună în aer sunt descurajate să intre în încăperi, indiferent că ușile și geamurile locuinței tale sunt deschise larg.

Cum mai poți scăpa de muște

Muștele mai pot fi ținute la distanță și datorită unor uleiuri esențiale. Printre cele mai utile sunt cele de lavandă sau de eucalipt, care se amestecă cu un litru de apă. Se amestecă bine și apoi se pulverizează pe ramele ferestrelor și pe uși.

ADVERTISEMENT

Oțetul de mere și detergentul de vasă reprezintă o altă soluție utilă pentru a scăpa de insectele care ne deranjează în fiecare vară. De această dată amestecul se pune într-un pahar care se acoperă cu o folie de plastic.

Folia de plastic se fixează bine cu un elastic sau o bandă de cauciuc. Se fac mici găuri în partea de sus și se poziționează într-un loc deschis pentru a atrage muștele. Ele sunt atrase de miros și intră prin găuri, fiind prinse în capcană.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, trebuie să știi că sunt multe plante care te ajută să scapi de această problemă. E de ajuns să ai în casă niște flori carnivore, printre acestea numărându-se Venus flytrap, cunoscută și sub denumirea de Dionaea Muscipula Red Dragon.

ADVERTISEMENT
Tags:
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum...
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum am tăcut. Ne-ați jignit! Ce i-ați făcut lui George...”
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României...
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României la finalul meciului cu Ucraina: „Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei...
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei și selecționer. ”Faceți istorie!”. Am strâns emoțiile de la Euro într-un clip de poveste pentru România!
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat...
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis...
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis antrenorul
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României