Life

Scarlett Johansson, mamă pentru a doua oară. Vestea a fost confirmată de soțul actriței, Colin Jost 

Scarlett Johansson (36 de ani) este însărcinată pentru a doua oară, primele zvonuri despre sarcina actriței apărând undeva la începutul lunii iulie.
18.08.2021 | 19:01
Scarlett Johansson mama pentru a doua oara Vestea a fost confirmata de sotul actritei Colin Jost
Scarlett Johansson, mamă pentru a doua oară. Vestea a fost confirmată de soțul actriței, Colin Jost. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină nu a făcut nicio declarație până acum, însă partenerul ei de viață, comediantul Colin Jost (39 de ani), a conformat că va deveni părinte în perioada următoare.

Superba actriță nominalizată la premiul Oscar și soțul se pregătesc pentru venirea pe lume a primului lor copil, fără a oferit prea multe amănunte despre bebeluș.

ADVERTISEMENT

Scarlett Johansson așteaptă al doilea copil. Actrița are o fetiță cu fostul partener de viață

„Avem un copil, este fascinant pentru noi”, a spus Colin Jost, în timpul unui spectacol de stand-up la Ridgefield Playhouse din Connecticut, weekendul trecut, potrivit Page Six.

Surse apropiate cuplului susțin că sarcina este una destul de avansată și nu este exclus ca Scarlett Johansson să devină mamă pentru a doua oară chiar anul acesta.

ADVERTISEMENT

În momentul de față nu se știe care este sexul bebelușului care crește în pântecele vedetei internaționale, dar cu siguranță, fanii vor afla amănunte în perioada următoare.

Primele zvonuri pe baza sarcinii actriței din „Avengers” au apărut în luna iulie când vedeta a anunțat că renunță la mai multe evenimente pentru filmul „Marvel Black Widow”.

ADVERTISEMENT

„Nu a luat parte la multe interviuri sau evenimente pentru a promova Black Widow ceea ce este surprinzător, deoarece este o lansare imensă pentru Marvel / Disney.

Scarlett Johansson este atât actriță în rolul principal, cât și producătorul executiv, așadar este un lucru ieșit din comun”, relatează o sursă pentru Page Six.

ADVERTISEMENT

Scarlett Johansson, mamă din nou. Actrița are o fetiță din primul mariaj

Scarlett Johansson mai are o fetiță, pe nume Rose. Copila în vârstă de 6 ani s-a născut în timpul mariajului cu fostul soț, și anume Romain Dauriac.

Blondina și Colin Jost formează un cuplu din anul 2017, nunta având loc în octombrie 2020, după trei ani de relație, unirea destinelor dintre cei doi având loc la casa actriței din Palisades, New York.

Actrița a fost cerută în căsătorie cu un inel cu diamant maro deschis de 11 carate. Bijuteria uimitoare este estimată la valoarea de 450.000 de dolari.

ADVERTISEMENT