Life

Scenă copleșitoare cu Smiley și Gina Pistol: „Plângeam amândoi în camera lui Josephine”. Ce s-a întâmplat

Jospehine a venit pe lume în urmă cu 1 an și 2 luni, iar Smiley nu se sfiește să recunoască faptul că se află în cel mai bun moment al vieții sale. Artistul a povestit o scenă emoționantă.
13.05.2022 | 14:00
Scena coplesitoare cu Smiley si Gina Pistol Plangeam amandoi in camera lui Josephine Ce sa intamplat
Motivul pentru care Smiley și Gina Pistol au izbucnit în plâns. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol au devenit pentru prima dată părinți în urmă cu 1 an și 2 luni, iar micuța Josephine le-a schimbat viața amândurora. Artistul a povestit o scenă emoționată care a avut loc chiar cu câteva ore înainte de nașterea fetiței.

Scenă copleșitoare cu Smiley și Gina Pistol. Ce făceau înainte de nașterea lui Josephine

Smiley și Gina Pistol s-au gândit să-i ofere un cadou inedit fiicei lor în ziua în care va împlini 18 ani. Chiar înainte cu câteva ore de venirea pe lume a micuței Josephine, au hotărât să se filmeze în camera ei și să-i transmită un mesaj pentru viitor.

ADVERTISEMENT

Momentul a fost atât de încărcat de emoție, încât Smiley și Gina au fost copleșiți și au început să plângă. Artistul a dezvăluit că se aștepta să fie mai puternic, însă nu a rezistat. Totodată,  a povestit și cum a arătat momentul întâlnirii cu Josephine.

„În ziua în care s-a născut, am plâns amândoi în camera lui Josephine. Am făcut o filmare pe care vrem să i-o dăm când face 18 ani.

ADVERTISEMENT

Prima dată când am văzut-o, era cu limba scoasă. Și eu la fel, când sunt concentrat, scot limba. Așa m-am cunoscut eu fiica”, a povestit Smiley în emisiunea Vorbește Lumea.

Smiley, topit după Josephine

Smiley nu ascunde faptul că se află în cel mai fericit moment al vieții sale. Iubește să-și petreacă timpul cu fiica lui și o ajută pe Gina de fiecare dată când are ocazia. Își împart sarcinile, dacă pe timpul nopții Josephine stă mai mult cu mama, dimineața vine rândul artistului.

ADVERTISEMENT

Smiley a povestit că micuței îi place să asculte muzică și îi recunoaște vocea. Ba chiar, Josephine a moștenit de la el pasiunea pentru dans. 

„Pentru că Gina încă o alăptează, doarme cu noi. O culcăm la ea în cameră, la ea în pat. Se trezește pe la 12-1 și o luăm să doarmă cu noi.

ADVERTISEMENT

Pentru că Gina se mai trezește noaptea, eu mă trezesc dimineața, la 7, și primele ore din zi, eu le petrec cu ea. Ne uităm pe toate cărțile, toate animalele, toate sunetele, piesele…Că are piese preferate.

Noi am și călătorit foarte mult cu ea. Cred că am fost în vreo 4-5 țări cu ea până în momentul ăsta și îi place foarte tare. E un copil foarte cuminte. Stă cuminte când îi citim. Dacă nu, cântăm. Îi place să-i cânt. Ea știe și piesele, când aude ceva cântat de mine se oprește din orice, parcă e hipnotizată”, a dezvăluit Smiley.

„Momentele mele de glorie sunt cele în care stă cu mine”

Totodată, Smiley a recunoscut că fiica lui și a Ginei Pistol îi seamănă lui în multe privințe. Cu toate acestea, Josephine preferă să-și petreacă timpul cu mama ei.

„Seamănă cu amândoi, depinde de ce grimase face. Dacă zâmbește, seamănă cu mine. Dacă râde, seamănă cu Gina. La priviri, cu mine seamănă.

Momentele mele de glorie sunt cele în care stă cu mine, în loc să stea cu maică-sa. Adică, se întâmplă rar. Când o văd că se pune cu capul pe pieptul meu sau zice ‘tata’, sunt gata. Sunt în cel mai bun moment al vieții mele de până acum”, a declarat Smiley.

Cum reacționează copiii atunci când îl întâlnesc pe Smiley?

Nu doar adulții îi ascultă muzică, ci și cei mici. Astfel că, Smiley a povestit cum reacționează copiii atunci când îl întâlnesc.

„Copiii de multe ori au reacția asta, ‘Tu ești Smiley ăla adevărat?’. Și ultima care mi s-a întâmplat, care mi s-a părut fantastică.

Eram în aeroport, plecam la Londra și stăteam liniștit, cu căștile în urechi, ascultam muzică și m-am trezit cu un copil în fața mea. M-am speriat de el. Și zice ‘Tu ești Smiley? Eu nu credeam că Smiley e de pe planeta mea’”, și-a amintit cântărețul.

ADVERTISEMENT