Sport

Scenariu apocaliptic la Dinamo! Cornel Dinu îl acuză pe Ionuț Negoiță: ”E imposibil să crezi că se poate redresa”

Dinamo s-a salvat in extremis de la retrogradare, dar situația este departe de a fi liniștită și Ionuț Negoiță este văzut vinovat de Cornel Dinu.
21.05.2021 | 08:37
Scenariu apocaliptic la Dinamo Cornel Dinu il acuza pe Ionut Negoita E imposibil sa crezi ca se poate redresa
ADVERTISEMENT

Patronul de la Rin a cedat clubul unor investitori spanioli în frunte cu Pablo Cortacero, dar gruparea din Ștefan cel Mare a fost la un pas de desființare.

Situația a fost salvată parțial de suporteri prin Programul DDB, însă mai toată lumea este convinsă că fanii nu pot susține echipa la infinit.

ADVERTISEMENT

Ionuț Negoiță, scos vinovat de Cornel Dinu pentru criza de la Dinamo

Cornel Dinu a criticat foarte des în ultimii ani situația de la Dinamo și îi avertizează pe fanii din DDB că vor avea probleme mari în continuare, mai ales din cauza lui Ionuț Negoiță pe care îl acuză în mod violent de situația actuală.

”Situația lui Dinamo este mai mult decât delicată. Sigur că sunt datorii care vin în continuare și vor veni, dar lucrurile trebuie puse într-o anumită ordine. Dinamo s-a salvat, dar este într-o criză totală de timp.

ADVERTISEMENT

Vin tot felul de necazuri. Suporterii au ținut Dinamo în viață, dar proprietar este în continuare Lotus, adică Ionuț Negoiță. El este un produs al vremurilor în care legea nu mai există, iar dreptatea este ascunsă”, a declarat Dinu la Telekom Sport.

Conrel Dinu cere justiției să se pronunțe mai repede

Legenda lui Dinamo este nemulțumit de faptul că justiția nu a dat încă un verdict în cazul în care Negoiță este acuzat pentru comiterea infracţiunii de complicitate la bancrută frauduloasă, într-un dosar legat de insolvenţa clubului.

ADVERTISEMENT

”A știut să profite, uite că procesul lui de bancrută frauduloasă incontestabil durează, se amână, nu ies expertiza financiară, dă-mi voie să cred că lucrurile nu sunt în regulă.

De mult trebuia să-și spună justiția cuvântul. Este imposibil să crezi că Dinamo se poate redresa, îi trebuie o fundație foarte puternică”, a mai spus Cornel Dinu despre viitorul ”câinilor”.

ADVERTISEMENT

Dinamo vrea să scape de Pablo Cortacero

Președintele Consiliului de Aadministrație al clubului Dinamo, Constantin Eftimescu, a spus în exclusivitate pentru FANATIK că în continuare sunt probleme financiare la club, iar singurii bani care vin sunt din partea suporterilor prin Programul DDB.

Oficialul ”câinilor” a vorbit pentru FANATIK și despre investitorii spanioli și a spus că s-a săturat până peste cap de această telenovelă și e de părere că Pablo Cortacero poate reveni la Dinamo într-un singur mod, cu mărirea de capital promisă

Ba, mai mult, Eftimescu speră că board-ul DDB va găsi cât mai repede o modalitate prin care Dinamo să scape în mod legal de Pablo Cortacero.

ADVERTISEMENT