Sport

Scenariu halucinant în Anglia! Un portar a înscris trei goluri într-un meci de cupă, dar echipa lui a fost eliminată

15.05.2021 | 14:25
Scenariu halucinant in Anglia Un portar a inscris trei goluri intrun meci de cupa dar echipa lui a fost eliminata
ADVERTISEMENT

Jordan Holt, portarul unei echipe de amatori din York, Wigginnton Grasshopper FC, poate candida la titlul de cel mai ghinionist fotbalist al anului. A marcat trei goluri într-un meci de cupă, dar echipa lui a fost eliminată.

Ineditul eveniment s-a petrecut la sfârșitul acestei săptămâni într-un meci contând pentru fazele regionale ale Cupei Angliei.

ADVERTISEMENT

Wigginnton Grasshopper a întâlnit-o pe Yarm and Eaglescliffe într-un meci care avea să se încheie într-o notă de dramatism cum rar se întâlnește pe terenurile de fotbal.

Portarul a marcat două goluri care au trimis meciul în prelungiri

Wigginnton Grasshopper era condusă cu scorul de 2-0 când meciul contra formație Yarm and Eaglescliffe a intrat în minutele adiționale.

ADVERTISEMENT

Nemaiavând nimic de pierdut, goalkeeper-ul celor de la Grasshoppers a urcat în careul advers la un corner, s-a înălțat peste apărători și a marcat golul de 1-2, în minutul 91.

Același Jordan Holt a repetat isprava două minute mai târziu, restabilind egalitatea și trimițând meciul în prelungiri.

ADVERTISEMENT
FOTO: The Sun

Pentru portarul de 27 de ani, care în timpul junioratului evolua ca și mijlocaș central, acestea au fost primele goluri din ”carieră”.

A înscris și la lovituri de departajare, dar tot a fost eliminat

Jordan Holt putea să fie eroul zilei nu doar în Anglia, ci în lumea întreagă dacă echipa lui, Wigginnton Grasshopper reușea să se califice în următoarea etapă a Cupei Angliei.

ADVERTISEMENT

Portarul de 27 de ani care a înscris în minutele adiționale și și-a ajuta echipa să intre în prelungiri, și-a demonstra instinctul de marcator și la loviturile de departajare.

A marcat al treilea gol al său în meciul cu Yarm and Eaglescliffe, de la punctul cu var, dar echipa lui avea să fie eliminată dramatic, notează The Sun.

FOTO: The Sun

”A fost unul dintre acele jocuri în care am crezut că ’azi este ziua mea’. Ne-am dorit să ne calificăm și am făcut tot ce am putut. Sper doar ca băieții să nu aștepte asta de la mine în fiecare meci”, a declarat plin de umor la finalul meciului Jordan Hott, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT